Başkan Büyükgöz'den çocuklara armağanlar!

Gebze 20.05.2020 - 15:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Büyükgöz'den çocuklara armağanlar!

Verilen izinle 11:00 ile 15:00 saatleri arasında parklara koşan, gönüllerince eğlenen çocuklara Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kitap, çikolata; ailelere de maske ve hijyen seti hediye etti.  Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında salgından korumak amacıyla alınan sokağa çıkma kısıtlamasına, 11:00 ile 15:00 saatleri arasında ara verilen 0-14 yaş aralığındaki çocuklar Gebze’de parklara koştu. Belediye ekipleri tarafından dezenfekte edilen parklara aileleriyle birlikte giden Gebzeli çocuklara çikolata, kitap ve çeşitli hediyeler veren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ailelerle de sohbet etti. Çocuklarıyla birlikte parklarda ve yeşil alanlarda zaman geçiren ailelerin talep ve isteklerini de dinleyen Başkan Büyükgöz, ebeveynlere de maske ve hijyen seti hediye etti.  

Verilen izinle 11:00 ile 15:00 saatleri arasında parklara koşan, gönüllerince eğlenen çocuklara Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kitap, çikolata; ailelere de maske ve hijyen seti hediye etti. 

Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında salgından korumak amacıyla alınan sokağa çıkma kısıtlamasına, 11:00 ile 15:00 saatleri arasında ara verilen 0-14 yaş aralığındaki çocuklar Gebze’de parklara koştu. Belediye ekipleri tarafından dezenfekte edilen parklara aileleriyle birlikte giden Gebzeli çocuklara çikolata, kitap ve çeşitli hediyeler veren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ailelerle de sohbet etti. Çocuklarıyla birlikte parklarda ve yeşil alanlarda zaman geçiren ailelerin talep ve isteklerini de dinleyen Başkan Büyükgöz, ebeveynlere de maske ve hijyen seti hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.