Başkan Büyükgöz’den ‘İyi dersler’

Gebze 23.09.2019 - 14:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Büyükgöz’den ‘İyi dersler’

Her pazartesi bir okulda bayrak törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz öğrencilere iyi dersler diledi. Öğrencilerin her daim yanlarında olduklarını belirten Büyükgöz sorunların çözümü için çalıştıklarını dile getirdi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz her pazartesi bayrak törenine katılıyor. Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz’e Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan da eşlik ediyor. Bu hafta ki bayrak töreni Gebze Anibal Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti. Bayrak töreninde selamlama konuşması yapan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Önemli olan bu sıralarda geçirdiğimiz zamanları verimli geçirmek. Dersimize iyi çalışacağız ve ayakları üzerinde duran bir nesil olacağız. Bu anlamda sizlere güveniyoruz. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz ve bu sebeple çok çalışmalıyız” dedi.  ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ Doğan’ın ardından Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bir konuşma yaptı. Büyükgöz, “Bugün okulunuza misafir olduk. Amacımız okulların hem fiziki ortamlarını görmek hem de eğitim seviyenizi görerek sizleri ziyaret etmek, öğretmenlerimizle konuşarak onların seslerine kulak vermek kısacası geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza onların yanlarında olduğumuzu göstermektir. Çok çalışıp, çok kitap okumalısınız, zamanınızı iyi değerlendirmelisiniz. Heybenizi bilgilerle doldurmalı ve güzel işlere imza atmalısınız. İlimde fende çok çalışarak Atatürk’ün işaret ettiği muhasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacaksınız. Geleceğimizin teminatı siz gençlerimizle gurur duyuyoruz. İyi dersler gençler” diye konuştu. İYİ BİR İNSAN OLMAK GÖREVİMİZ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ardından son olarak Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bir konuşma yaptı. Kaymakam Güler, “Görevlerimizin en başında ise iyi bir insan olmak gelmektedir. İyi insan olmaktan kastımız sözü doğru, özü doğru, güzel ahlak sahibi, vatanını milletini seven, vatan hainlerine karşı dimdik durabilen, vatanı için gerektiğinde canını feda edebilen bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktır. Bu ülkede yaşayan insanlar olarak birbirimizi ama’sız, lakin’siz, fakat’sız sevmek zorundayız. Bir, beraber ve güçlü olmanın yegane şartı budur.   ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERLE SOHBET Tören sonrası Kaymakam Güler, Başkan Büyükgöz ve Müdür Doğan öğrencilerle sohbet etti ve sınıflarına uğurladı. Öğretmenler odasını ziyaret eden protokol üyeleri burada öğretmenlerle sohbet ederek talep ve önerilerini aldı. Daha sonra sınıfları da ziyaret eden protokol derslere katıldı, öğrencilerle sohbet etti. HABER: KÜBRA AKABALI
Her pazartesi bir okulda bayrak törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz öğrencilere iyi dersler diledi. Öğrencilerin her daim yanlarında olduklarını belirten Büyükgöz sorunların çözümü için çalıştıklarını dile getirdi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz her pazartesi bayrak törenine katılıyor. Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz’e Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan da eşlik ediyor. Bu hafta ki bayrak töreni Gebze Anibal Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti. Bayrak töreninde selamlama konuşması yapan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Önemli olan bu sıralarda geçirdiğimiz zamanları verimli geçirmek. Dersimize iyi çalışacağız ve ayakları üzerinde duran bir nesil olacağız. Bu anlamda sizlere güveniyoruz. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz ve bu sebeple çok çalışmalıyız” dedi. 

ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ
Doğan’ın ardından Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bir konuşma yaptı. Büyükgöz, “Bugün okulunuza misafir olduk. Amacımız okulların hem fiziki ortamlarını görmek hem de eğitim seviyenizi görerek sizleri ziyaret etmek, öğretmenlerimizle konuşarak onların seslerine kulak vermek kısacası geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza onların yanlarında olduğumuzu göstermektir. Çok çalışıp, çok kitap okumalısınız, zamanınızı iyi değerlendirmelisiniz. Heybenizi bilgilerle doldurmalı ve güzel işlere imza atmalısınız. İlimde fende çok çalışarak Atatürk’ün işaret ettiği muhasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacaksınız. Geleceğimizin teminatı siz gençlerimizle gurur duyuyoruz. İyi dersler gençler” diye konuştu.

İYİ BİR İNSAN OLMAK GÖREVİMİZ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ardından son olarak Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bir konuşma yaptı. Kaymakam Güler, “Görevlerimizin en başında ise iyi bir insan olmak gelmektedir. İyi insan olmaktan kastımız sözü doğru, özü doğru, güzel ahlak sahibi, vatanını milletini seven, vatan hainlerine karşı dimdik durabilen, vatanı için gerektiğinde canını feda edebilen bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktır. Bu ülkede yaşayan insanlar olarak birbirimizi ama’sız, lakin’siz, fakat’sız sevmek zorundayız. Bir, beraber ve güçlü olmanın yegane şartı budur.  

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERLE SOHBET
Tören sonrası Kaymakam Güler, Başkan Büyükgöz ve Müdür Doğan öğrencilerle sohbet etti ve sınıflarına uğurladı. Öğretmenler odasını ziyaret eden protokol üyeleri burada öğretmenlerle sohbet ederek talep ve önerilerini aldı. Daha sonra sınıfları da ziyaret eden protokol derslere katıldı, öğrencilerle sohbet etti.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.