Başkan Büyükgöz’den telefon sürprizi

Gebze 02.08.2020 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Büyükgöz’den telefon sürprizi

Gebze'de yaşayan vatandaşlar güne Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'den gelen telefonla başladı. Pandemi nedeniyle farklı bir Kurban Bayramı kutlama yöntemi seçen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün sesiyle alınan bayram kutlama mesajı Gebzelilere telefonla ulaştırıldı. Sürpriz bir şekilde gelen telefona yanıt veren vatandaşlar, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün kutlama mesajını dinledi.

Gebze'de yaşayan vatandaşlar güne Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'den gelen telefonla başladı.

Pandemi nedeniyle farklı bir Kurban Bayramı kutlama yöntemi seçen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün sesiyle alınan bayram kutlama mesajı Gebzelilere telefonla ulaştırıldı. Sürpriz bir şekilde gelen telefona yanıt veren vatandaşlar, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün kutlama mesajını dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.