Başkan Büyükgöz güne esnaf ziyaretiyle başlıyor

Gebze 13.10.2020 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Büyükgöz güne esnaf ziyaretiyle başlıyor

Güne esnaf ziyaretleriyle başlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze çarşı ve cumhuriyet meydanında bulunan dükkanları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi Başkan Büyükgöz güne esnaf ziyaretiyle başlıyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yoğun geçen hizmet ve ziyaretçi trafiğine rağmen esnaf ve mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Gebze çarşı ve cumhuriyet meydanında bulunan dükkanları tek tek ziyaret eden Başkan Büyükgöz, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, talepleri ve önerileri de dinledi. Esnaflarla belediye hizmetleri ve çalışmalarına ilişkin istişarede bulunan Başkan Büyükgöz ardından, Gebze-Darıca metro çalışmalarının devam ettiği şantiye alanında incelemelerde bulundu.  

Güne esnaf ziyaretleriyle başlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze çarşı ve cumhuriyet meydanında bulunan dükkanları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi

Başkan Büyükgöz güne esnaf ziyaretiyle başlıyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yoğun geçen hizmet ve ziyaretçi trafiğine rağmen esnaf ve mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Gebze çarşı ve cumhuriyet meydanında bulunan dükkanları tek tek ziyaret eden Başkan Büyükgöz, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, talepleri ve önerileri de dinledi. Esnaflarla belediye hizmetleri ve çalışmalarına ilişkin istişarede bulunan Başkan Büyükgöz ardından, Gebze-Darıca metro çalışmalarının devam ettiği şantiye alanında incelemelerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.