Başkan Büyükgöz Hacı adaylarını uğurladı

Gebze 31.07.2019 - 12:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Büyükgöz Hacı adaylarını uğurladı

Gebzeli hacıları kutsal topraklara Başkan Büyükgöz uğurladı.

Gebzeli hacıları kutsal topraklara Başkan Büyükgöz uğurladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebzeli hacı adaylarını kutsal topraklara, “Bizler için, ülkemiz için dua edin. Bu ülkenin çok fazla duaya ihtiyacı var. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim mebrur olan hac ile sizleri dönmeyi nasip etsin” sözleriyle uğurladı. Gebzeli hacıları kutsal topraklara Başkan Büyükgöz uğurladı.  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, düzenlenen törenle kutsal topraklara uğurladı. Kutsal topraklara hac görevlerini yerine getirmek için yola çıkan hacı adaylarını bu önemli ve güzel günlerinde yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hacı adayları ve aileleriyle sohbet etti. Hacı adaylarının kutsal topraklara yolcu edildiği programa Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, başkan yardımcısı Sedat Çelik, hacı adayları ve aileleri katıldı. ÜLKEMİZ İÇİN DUA EDİN Törende kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Şimdiden o kutsal toprakların bütün güzellikleri yaşamayı ve o rahmet kapılarındaki bütün rahmeti kendi üzerlerinde toplamış, affolunmuş, tövbeleri kabul olunmuş ve Rabbimizin bütün emirleri tazelemiş olarak ülkelerine, ailelerine dönmelerini Rabbimizden niyaz ediyoruz. Allah hac vazifenizi şimdiden kabul eylesin. Bizler için, ülkemiz için dua edin. Bu ülkenin çok fazla duaya ihtiyacı var. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim mebrur olan hac ile sizleri dönmeyi nasip etsin. Günahlarımı af ola, yolculuğumuz hayır ola, geceniz mübarek ola, hepiniz haklarınız helal edin” dedi. HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLEDİ Törenin sonunda 166 Gebzeli hacı adayı 4 otobüsle hac vazifelerini yerine getirmek için kutsal topraklara doğru yola çıktı. Otobüslerde hacı adayları ile sohbet eden Başkan Büyükgöz, kendilerine hayırlı yolculuklar diledi.
Gebzeli hacıları kutsal topraklara Başkan Büyükgöz uğurladı.

Gebzeli hacıları kutsal topraklara Başkan Büyükgöz uğurladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebzeli hacı adaylarını kutsal topraklara, “Bizler için, ülkemiz için dua edin. Bu ülkenin çok fazla duaya ihtiyacı var. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim mebrur olan hac ile sizleri dönmeyi nasip etsin” sözleriyle uğurladı.

Gebzeli hacıları kutsal topraklara Başkan Büyükgöz uğurladı.  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, düzenlenen törenle kutsal topraklara uğurladı. Kutsal topraklara hac görevlerini yerine getirmek için yola çıkan hacı adaylarını bu önemli ve güzel günlerinde yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hacı adayları ve aileleriyle sohbet etti. Hacı adaylarının kutsal topraklara yolcu edildiği programa Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, başkan yardımcısı Sedat Çelik, hacı adayları ve aileleri katıldı.

ÜLKEMİZ İÇİN DUA EDİN

Törende kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Şimdiden o kutsal toprakların bütün güzellikleri yaşamayı ve o rahmet kapılarındaki bütün rahmeti kendi üzerlerinde toplamış, affolunmuş, tövbeleri kabul olunmuş ve Rabbimizin bütün emirleri tazelemiş olarak ülkelerine, ailelerine dönmelerini Rabbimizden niyaz ediyoruz. Allah hac vazifenizi şimdiden kabul eylesin. Bizler için, ülkemiz için dua edin. Bu ülkenin çok fazla duaya ihtiyacı var. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim mebrur olan hac ile sizleri dönmeyi nasip etsin. Günahlarımı af ola, yolculuğumuz hayır ola, geceniz mübarek ola, hepiniz haklarınız helal edin” dedi.

HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLEDİ

Törenin sonunda 166 Gebzeli hacı adayı 4 otobüsle hac vazifelerini yerine getirmek için kutsal topraklara doğru yola çıktı. Otobüslerde hacı adayları ile sohbet eden Başkan Büyükgöz, kendilerine hayırlı yolculuklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.