GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Büyükgöz, “Tapusuz ev kalmayacak”

Gebze 03.12.2020 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Başkan Büyükgöz, “Tapusuz ev kalmayacak”

Mahallelerde yapılan imar uygulamalarıyla tapu sorununu Gebze gündeminden çıkarmak için adımlar atan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Muallimköy’de 302 hak sahibine tapularını verdi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçede tapu sorununu ortadan kaldırmak çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mahallelerde devam eden şuyulandırma çalışmalarının ardından vatandaşlara tapularını takdim eden Başkan Büyükgöz; düzenlenen törenle Muallimköy Mahallesi’nde 302 hak sahibine tapularını takdim etti. TÖRENE BÜYÜK KATILIM Düzenlenen sembolik tapu törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak, KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, GTO Başkanı Nail Çiler, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP İlçe Başkanı Serkan Kural, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, hak sahibi vatandaşlar katıldı.  Törende selamlama konuşması yapan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kıymetli protokol, değerli hak sahipleri törenimize hoş geldiniz. Ayağınıza sağlık. Seçimlerden bugüne birçok bölgede şuyulandırma çalışmalarını hızlandırdık ve tamamladık. Bugün 20 hektar bir alanda yapılan bir işlemi sonlandırmış olduk. Bugün bu bölgede toplam 302 kişi işlem görerek tapularına kavuşmuş oluyor. Hedefimiz 2021 yılının sonuna kadar Gebze’de imar sorununu gündemden çıkarmak. Katılımınızdan ötürü teşekkür ediyor, tapularınızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. BÜYÜKAKIN: “BU EMEĞE TEŞEKKÜR EDİYORUM” Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın konuşmasında, “Belediye başkanımızı emeklerinden ve çabalarından ötürüyor kutluyor ve teşekkür ediyorum. Belediyeciliğin yarısı hizmet diğer yarısı aşkla çalışmak, gönülden çalışmak. Belediye hizmet ettiği insanları mutlu etmek için vardır. Mutluluk ulaşılması gereken bir idealdir. Tapu sorunu olan vatandaş mutlu olmaz. Yol, su ve benzeri sorunları olan vatandaş mutlu olmaz. Bizler harcanan her kuruşu düşünmek, öteki tarafta hesabını vermek zorundayız. Bu felsefeyle çalışıyoruz, çalışacağız. Vatandaşımızla dertleniyoruz, onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” dedi. Konuşmaların ardından protokol tarafından hak sahiplerine tapuları takdim edildi.

Mahallelerde yapılan imar uygulamalarıyla tapu sorununu Gebze gündeminden çıkarmak için adımlar atan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Muallimköy’de 302 hak sahibine tapularını verdi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçede tapu sorununu ortadan kaldırmak çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mahallelerde devam eden şuyulandırma çalışmalarının ardından vatandaşlara tapularını takdim eden Başkan Büyükgöz; düzenlenen törenle Muallimköy Mahallesi’nde 302 hak sahibine tapularını takdim etti.

TÖRENE BÜYÜK KATILIM

Düzenlenen sembolik tapu törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak, KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, GTO Başkanı Nail Çiler, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP İlçe Başkanı Serkan Kural, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, hak sahibi vatandaşlar katıldı.  Törende selamlama konuşması yapan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kıymetli protokol, değerli hak sahipleri törenimize hoş geldiniz. Ayağınıza sağlık. Seçimlerden bugüne birçok bölgede şuyulandırma çalışmalarını hızlandırdık ve tamamladık. Bugün 20 hektar bir alanda yapılan bir işlemi sonlandırmış olduk. Bugün bu bölgede toplam 302 kişi işlem görerek tapularına kavuşmuş oluyor. Hedefimiz 2021 yılının sonuna kadar Gebze’de imar sorununu gündemden çıkarmak. Katılımınızdan ötürü teşekkür ediyor, tapularınızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

BÜYÜKAKIN: “BU EMEĞE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın konuşmasında, “Belediye başkanımızı emeklerinden ve çabalarından ötürüyor kutluyor ve teşekkür ediyorum. Belediyeciliğin yarısı hizmet diğer yarısı aşkla çalışmak, gönülden çalışmak. Belediye hizmet ettiği insanları mutlu etmek için vardır. Mutluluk ulaşılması gereken bir idealdir. Tapu sorunu olan vatandaş mutlu olmaz. Yol, su ve benzeri sorunları olan vatandaş mutlu olmaz. Bizler harcanan her kuruşu düşünmek, öteki tarafta hesabını vermek zorundayız. Bu felsefeyle çalışıyoruz, çalışacağız. Vatandaşımızla dertleniyoruz, onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” dedi. Konuşmaların ardından protokol tarafından hak sahiplerine tapuları takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.