Başkan Büyükgöz, teşkilatlara gitti!

Gebze 22.08.2019 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Büyükgöz, teşkilatlara gitti!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Arapçeşme, Güzeller ve İnönü mahallesi AK Parti mahalle teşkilatlarını ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Arapçeşme, Güzeller ve İnönü mahallesi AK Parti mahalle teşkilatlarını ziyaret etti. Başkan Büyükgöz, “Siz değerli dava arkadaşlarımızla birlikte yan yana omuz omuza bu güzel ilçemize önemli hizmetlerimiz olacak” dedi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Arapçeşme, Güzeller ve İnönü mahallesi AK Parti mahalle teşkilatlarını ziyaret etti. Mahalle teşkilatları ile yapılan toplantılarda belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik ve AK Parti İlçe yöneticileri de hazır bulundu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz toplantıda yaptığı konuşmasında, “Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde bu millet ve devlet için hizmet etmeye devam edeceğiz. Gebze Belediyesi olarak vatandaşa en güzel hizmeti vermek tek gayemiz. Hizmetlerimizin anlatılması ve yaşanan sıkıntı ve sorunların bizlere aktarılması noktasında teşkilatlarımıza da önemli sorumluluk düşüyor. Siz değerli dava arkadaşlarımızla birlikte yan yana omuz omuza bu güzel ilçemize önemli hizmetlerimiz olacak” dedi. Başkan Büyükgöz ziyaretlerde ayrıca soruları da cevapladı.      
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Arapçeşme, Güzeller ve İnönü mahallesi AK Parti mahalle teşkilatlarını ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Arapçeşme, Güzeller ve İnönü mahallesi AK Parti mahalle teşkilatlarını ziyaret etti. Başkan Büyükgöz, “Siz değerli dava arkadaşlarımızla birlikte yan yana omuz omuza bu güzel ilçemize önemli hizmetlerimiz olacak” dedi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Arapçeşme, Güzeller ve İnönü mahallesi AK Parti mahalle teşkilatlarını ziyaret etti. Mahalle teşkilatları ile yapılan toplantılarda belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik ve AK Parti İlçe yöneticileri de hazır bulundu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz toplantıda yaptığı konuşmasında, “Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde bu millet ve devlet için hizmet etmeye devam edeceğiz. Gebze Belediyesi olarak vatandaşa en güzel hizmeti vermek tek gayemiz. Hizmetlerimizin anlatılması ve yaşanan sıkıntı ve sorunların bizlere aktarılması noktasında teşkilatlarımıza da önemli sorumluluk düşüyor. Siz değerli dava arkadaşlarımızla birlikte yan yana omuz omuza bu güzel ilçemize önemli hizmetlerimiz olacak” dedi. Başkan Büyükgöz ziyaretlerde ayrıca soruları da cevapladı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.