Başkan, Büyükşehir personeliyle bayramlaştı

Kocaeli 13.06.2018 - 17:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan, Büyükşehir personeliyle bayramlaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli Antikkapı’da düzenlenen bayramlaşmada buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan Bayramı öncesinde Büyükşehir personeliyle bir araya geldi. Antikkapı Restoran’da düzenlenen Büyükşehir ailesinin bayramlaşma programında personele seslenen Başkan Karaosmanoğlu, “Bayramda büyüklerimizi ziyaret etmeliyiz. Bu nedenle memleketlerine ya da diğer şehirlere gidecek personelimiz trafik kurallarına uysunlar” dedi. BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ BİR ARAYA GELDİ Bayramlaşma programına Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcıları, Başkan Danışmanları, daire başkanları, şube müdürleri, iştiraklerin genel müdürleri ve personel katıldı. Büyükşehir olarak büyük bir aile olduklarının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, bir bayrama daha kavuşmanın huzurunu ve coşkusunu yaşadıklarını dile getirdi. BÜYÜKLERİMİZİ ZİYARET EDELİM Sözlerine Şeyh Edebali’nin nasihatiyle başlayan Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanı yücelt ki; devlet yücelsin. Asıl olan hayatın merkezinde insan var. Allah’ın yarattığı en değerli varlıktır insan. Hayat da insan için bir imtihan yeridir. İnsanlara değer verelim. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan insanları sevelim. Bayramda büyüklerimizi ziyaret edelim. Başka şehirlerde, uzaklarda olabilirler. Mümkünse yanlarına gidip hallerini hatırlarını soralım. Bayram dolaysıyla başka şehirlere gidecek olanlar trafik kurallarına uysunlar. Yolda, trafikte dikkatli olalım” ifadelerini kullandı. “HİZMETLERİMİZİ AKSATMAYACAĞIZ” Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak çok önemli projeler gerçekleştirdik. Bütün bu çalışmalarda siz değerli çalışma arkadaşlarımın çok büyük katkıları var. En büyük katkı sizin. Sizler çalışmazsanız bizim sonuç almamız mümkün değil. Ben personelimden memnunum. Siz değerli çalışma arkadaşlarımdan memnuniyetimi her fırsatta dile getiriyorum. Kocaeli halkı bizi seçti, bize güvendi. Biz de hizmetlerimizi aksatmayacağız. Daha da çok çalışmalıyız. Kocaeli, nüfusu her yıl artan, her yıl daha fazla göç alan bir şehir. Bu yüzden bizim hizmetlerimizi de ona göre arttırmamız gerekiyor. Bizlere daha çok görev düşüyor. Çok emek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. PERSONELLE TEK TEK BAYRAMLAŞTI Konuşmasının sonunda Büyükşehir personelinin ve Kocaeli halkının Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, herkesi bayramın birinci günü olan 15 Haziran Cuma günü saat 14.00’te Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılacak 29. Geleneksel Kent Bayramlaşmasına davet etti. Daha sonra Başkan Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Bayram ve Başkan Vekili Özak personelle tek tek bayramlaştı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli Antikkapı’da düzenlenen bayramlaşmada buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan Bayramı öncesinde Büyükşehir personeliyle bir araya geldi. Antikkapı Restoran’da düzenlenen Büyükşehir ailesinin bayramlaşma programında personele seslenen Başkan Karaosmanoğlu, “Bayramda büyüklerimizi ziyaret etmeliyiz. Bu nedenle memleketlerine ya da diğer şehirlere gidecek personelimiz trafik kurallarına uysunlar” dedi.

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ BİR ARAYA GELDİ

Bayramlaşma programına Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcıları, Başkan Danışmanları, daire başkanları, şube müdürleri, iştiraklerin genel müdürleri ve personel katıldı. Büyükşehir olarak büyük bir aile olduklarının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, bir bayrama daha kavuşmanın huzurunu ve coşkusunu yaşadıklarını dile getirdi.

BÜYÜKLERİMİZİ ZİYARET EDELİM

Sözlerine Şeyh Edebali’nin nasihatiyle başlayan Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanı yücelt ki; devlet yücelsin. Asıl olan hayatın merkezinde insan var. Allah’ın yarattığı en değerli varlıktır insan. Hayat da insan için bir imtihan yeridir. İnsanlara değer verelim. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan insanları sevelim. Bayramda büyüklerimizi ziyaret edelim. Başka şehirlerde, uzaklarda olabilirler. Mümkünse yanlarına gidip hallerini hatırlarını soralım. Bayram dolaysıyla başka şehirlere gidecek olanlar trafik kurallarına uysunlar. Yolda, trafikte dikkatli olalım” ifadelerini kullandı.

“HİZMETLERİMİZİ AKSATMAYACAĞIZ”

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak çok önemli projeler gerçekleştirdik. Bütün bu çalışmalarda siz değerli çalışma arkadaşlarımın çok büyük katkıları var. En büyük katkı sizin. Sizler çalışmazsanız bizim sonuç almamız mümkün değil. Ben personelimden memnunum. Siz değerli çalışma arkadaşlarımdan memnuniyetimi her fırsatta dile getiriyorum. Kocaeli halkı bizi seçti, bize güvendi. Biz de hizmetlerimizi aksatmayacağız. Daha da çok çalışmalıyız. Kocaeli, nüfusu her yıl artan, her yıl daha fazla göç alan bir şehir. Bu yüzden bizim hizmetlerimizi de ona göre arttırmamız gerekiyor. Bizlere daha çok görev düşüyor. Çok emek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

PERSONELLE TEK TEK BAYRAMLAŞTI

Konuşmasının sonunda Büyükşehir personelinin ve Kocaeli halkının Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, herkesi bayramın birinci günü olan 15 Haziran Cuma günü saat 14.00’te Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılacak 29. Geleneksel Kent Bayramlaşmasına davet etti. Daha sonra Başkan Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Bayram ve Başkan Vekili Özak personelle tek tek bayramlaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.