Başkan Çelik: “Genelgeyle harekete geçeceğiz”

Gebze 05.05.2020 - 13:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Çelik: “Genelgeyle harekete geçeceğiz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasıyla pazartesi günü hizmete başlayacak olan berber ve kuaförlerde heyecan var. Gazetemize konuşan Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik, bakanlıktan genelge beklediklerini genelgenin gelmesiyle beraber çalışma şartlarının hangi durum ve kriterlerde olacağını öğrenip berber ve kuaförlere aktaracaklarını söyledi. BİLGİLENDİRMELER YAPACAĞIZ Gazetemize konuşan Başkan Çelik, “Şu anda elimize genelge ulaşmadı. Ancak en kısa zamanda ulaşacak. Genelge elimize ulaşınca bizler de üyelerimize bilgilendirme yapacağız. Alınan karar hayırlı olsun. Pazartesi günü yeniden berber ve kuaförlerimiz hizmet verecek. Nasıl ve ne şekilde çalışacaklarını kendilerine ileterek duyuracağız” ifadesini kullandı.    

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasıyla pazartesi günü hizmete başlayacak olan berber ve kuaförlerde heyecan var. Gazetemize konuşan Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik, bakanlıktan genelge beklediklerini genelgenin gelmesiyle beraber çalışma şartlarının hangi durum ve kriterlerde olacağını öğrenip berber ve kuaförlere aktaracaklarını söyledi.

BİLGİLENDİRMELER YAPACAĞIZ

Gazetemize konuşan Başkan Çelik, “Şu anda elimize genelge ulaşmadı. Ancak en kısa zamanda ulaşacak. Genelge elimize ulaşınca bizler de üyelerimize bilgilendirme yapacağız. Alınan karar hayırlı olsun. Pazartesi günü yeniden berber ve kuaförlerimiz hizmet verecek. Nasıl ve ne şekilde çalışacaklarını kendilerine ileterek duyuracağız” ifadesini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.