Başkan Çelik, muhtarları dinledi

Dilovası 17.10.2020 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Çelik, muhtarları dinledi

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek vatandaşların sorunları hakkında bilgi aldı. Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Alaattin Durmuş, Orhangazi Mahallesi Muhtarı Ebubekir Özavcı ve Kayapınar Mahallesi Muhtarı Mehmet Kara’yı ziyaret etti. Dilovası’nın sorunları ve çözüm noktaları ile alakalı fikir alışverişinde bulunuldu. “DİLOVASI’NDA YAŞAYAN HER BİR VATANDAŞIMIZA ULAŞACAĞIZ” Deva Partisi olarak Dilovası’nda faaliyetlerini sürdüreceklerini dile getiren Başkan Çelik, “Dilovası’nda ilçe teşkilat yapılanmamızı tamamladık. Şimdi, saha çalışmalarımızla Dilovası’nda yaşayan her bir vatandaşımıza ulaşacağız. Her zaman söylediğimiz gibi bizler vatandaşlarımızın sorunlarına ‘Deva’ olmak için buradayız” dedi.

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek vatandaşların sorunları hakkında bilgi aldı.

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Alaattin Durmuş, Orhangazi Mahallesi Muhtarı Ebubekir Özavcı ve Kayapınar Mahallesi Muhtarı Mehmet Kara’yı ziyaret etti. Dilovası’nın sorunları ve çözüm noktaları ile alakalı fikir alışverişinde bulunuldu.

“DİLOVASI’NDA YAŞAYAN HER BİR VATANDAŞIMIZA ULAŞACAĞIZ”

Deva Partisi olarak Dilovası’nda faaliyetlerini sürdüreceklerini dile getiren Başkan Çelik, “Dilovası’nda ilçe teşkilat yapılanmamızı tamamladık. Şimdi, saha çalışmalarımızla Dilovası’nda yaşayan her bir vatandaşımıza ulaşacağız. Her zaman söylediğimiz gibi bizler vatandaşlarımızın sorunlarına ‘Deva’ olmak için buradayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.