BAŞKAN CEYHAN, BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU!

Kocaeli 04.05.2017 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKAN CEYHAN, BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU!

HEPSİNİ ACİL ÇAĞIRDI!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 12 ilçe belediye başkanını görüşmek üzere İl Binasına davet etti. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, dün akşam saatlerinde 12 belediye başkanını arayarak, bazı konuları görüşmek için çağırdı. Ceyhan’ın acil çağırdığı belediye başkanları ile görüşürken, toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı. Ceyhan’ın toplantı sonrası açıklama yapıp yapmayacağı bilinmezken, toplantının içeriği de açıklanmadı.
HEPSİNİ ACİL ÇAĞIRDI!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 12 ilçe belediye başkanını görüşmek üzere İl Binasına davet etti.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, dün akşam saatlerinde 12 belediye başkanını arayarak, bazı konuları görüşmek için çağırdı. Ceyhan’ın acil çağırdığı belediye başkanları ile görüşürken, toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı. Ceyhan’ın toplantı sonrası açıklama yapıp yapmayacağı bilinmezken, toplantının içeriği de açıklanmadı.

IMG-20170504-WA0002.jpg görüntüleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.