Başkan Çiftçi, Emek Mahallesini dinledi

Çayırova 19.09.2019 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Çiftçi, Emek Mahallesini dinledi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçim beyannamesinde söz verdiği Mahalle Danışma Meclisi toplantılarının 3’üncüsünü gerçekleştirdiği Emek Mahallesinde, vatandaşları dinledi.

Akçakoca İlkokulu bahçesinde gerçekleşen danışma meclisine, AK Parti İlçe Başkanvekili Aşkın Duman, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın ve çok sayıda vatandaş katıldı. SORUNLARI DİNLEDİ, SORULARI CEVAPLADI Başkan yardımcıları ve birim müdürleri birlikte mahalle sakinlerinin talep, görüş, öneri ve şikâyetlerini yerinde dinleyen ve sorularını cevaplayan Başkan Çiftçi, burada yaptığı konuşmada, Çayırova tarihinde ilk defa mahalle mahalle halkımızla buluşuyoruz. Sizi dinleyerek, sıkıntılarınız konusunda istişare ediyoruz. Emek Mahallesi, Çayırova’nın en değerli konumunda olan bir yer. Altyapıda yüzde 95 seviyesindeyiz.  Önümüzdeki yıl üst yapı konusunun çözüldüğü bir Emek Mahallesi’nde birlikte olacağız. Seçimden sonra hazırlıklarımızı tamamlayarak asfalt çalışmasına başladık. Riskli alan olarak ilan edilen yerle ilgili kentsel dönüşüm derneği başkanı bize gelecek bir sunum yapacak. “şeklinde konuştu. HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ Çayırova’ya hizmet etmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Çiftçi,” Ben uzun yıllardır bu şehirde yaşıyorum. Çayırovamı ve sizleri çok seviyorum. İnşallah dönemin sonuna kadar elimden geldiği kadarıyla 9 mahallemize en yüksek oranda hizmet yapmak için canla başla çalışıp gecemizi gündüzümüze katacağım. Yavrularımızın daha güzel bir Çayırova ‘da yaşaması için ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız.  Çayırova Belediyesi olarak İŞKUR’la beraber bir protokol yaptık ve belediye bünyesinde mavi masa kurduk. Bugüne kadar 10 bine yakın kardeşimiz iş başvurusunda bulundu ve bin kardeşimize iş imkânı sağladık.” dedi. Başkan Çiftçi’nin konuşmanın ardından vatandaşlar tek tek söz alarak talep, öner ve sorunlarını anlattılar. Program vatandaşlara yapılan ikramla son buldu.  
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçim beyannamesinde söz verdiği Mahalle Danışma Meclisi toplantılarının 3’üncüsünü gerçekleştirdiği Emek Mahallesinde, vatandaşları dinledi.

Akçakoca İlkokulu bahçesinde gerçekleşen danışma meclisine, AK Parti İlçe Başkanvekili Aşkın Duman, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SORUNLARI DİNLEDİ, SORULARI CEVAPLADI

Başkan yardımcıları ve birim müdürleri birlikte mahalle sakinlerinin talep, görüş, öneri ve şikâyetlerini yerinde dinleyen ve sorularını cevaplayan Başkan Çiftçi, burada yaptığı konuşmada, Çayırova tarihinde ilk defa mahalle mahalle halkımızla buluşuyoruz. Sizi dinleyerek, sıkıntılarınız konusunda istişare ediyoruz. Emek Mahallesi, Çayırova’nın en değerli konumunda olan bir yer. Altyapıda yüzde 95 seviyesindeyiz.  Önümüzdeki yıl üst yapı konusunun çözüldüğü bir Emek Mahallesi’nde birlikte olacağız. Seçimden sonra hazırlıklarımızı tamamlayarak asfalt çalışmasına başladık. Riskli alan olarak ilan edilen yerle ilgili kentsel dönüşüm derneği başkanı bize gelecek bir sunum yapacak. “şeklinde konuştu.

HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Çayırova’ya hizmet etmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Çiftçi,” Ben uzun yıllardır bu şehirde yaşıyorum. Çayırovamı ve sizleri çok seviyorum. İnşallah dönemin sonuna kadar elimden geldiği kadarıyla 9 mahallemize en yüksek oranda hizmet yapmak için canla başla çalışıp gecemizi gündüzümüze katacağım. Yavrularımızın daha güzel bir Çayırova ‘da yaşaması için ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız.  Çayırova Belediyesi olarak İŞKUR’la beraber bir protokol yaptık ve belediye bünyesinde mavi masa kurduk. Bugüne kadar 10 bine yakın kardeşimiz iş başvurusunda bulundu ve bin kardeşimize iş imkânı sağladık.” dedi. Başkan Çiftçi’nin konuşmanın ardından vatandaşlar tek tek söz alarak talep, öner ve sorunlarını anlattılar. Program vatandaşlara yapılan ikramla son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.