Başkan Çiftçi, vatandaşlarla iç içe

Çayırova 17.06.2019 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Çiftçi, vatandaşlarla iç içe

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor. Makamdan çok halkın arasında olmayı tercih eden Başkan Çiftçi, bir yandan makamda vatandaşları kabul ederken diğer yandan da belediyenin çalışmalarını yakından takip ediyor. Esnaf ziyaretleri de yapan ve vatandaşların görüş, öneri ve isteklerini yerinde dinleyerek çözümler üreten Başkan Çiftçi, hafta sonunu da yoğun bir program ile geçirdi. Dernek programlarının yanı sıra vatandaşlardan gelen sünnet, düğün, nişan davetlerine katılarak, en mutlu günlerinde yanlarında olan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, çiftleri tebrik ederek mutluluklar diliyor. Final maçını izledi Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, başkanlığını Ayhan Yılmaz’ın yaptığı Çayırova Artvinliler Derneğinin birincisini düzenlediği dayanışma ve kardeşlik turnuvasının final maçını başkan yardımcıları ile birlikte izledi. Maç sonrası düzenlenen kupa töreninde şampiyon takımı tebrik edip ve kupalarını veren Çiftçi, anlamlı organizasyondan dolayı dernek başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetim kurulu ile emeği geçenlere teşekkür etti. Çayırova Artvinliler Derneği Başkanı Ayhan Yılmaz’da desteklerinden dolayı teşekkürr ettiği Başkan Çiftçi’ye plaket takdim etti.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor. Makamdan çok halkın arasında olmayı tercih eden Başkan Çiftçi, bir yandan makamda vatandaşları kabul ederken diğer yandan da belediyenin çalışmalarını yakından takip ediyor. Esnaf ziyaretleri de yapan ve vatandaşların görüş, öneri ve isteklerini yerinde dinleyerek çözümler üreten Başkan Çiftçi, hafta sonunu da yoğun bir program ile geçirdi. Dernek programlarının yanı sıra vatandaşlardan gelen sünnet, düğün, nişan davetlerine katılarak, en mutlu günlerinde yanlarında olan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, çiftleri tebrik ederek mutluluklar diliyor.

Final maçını izledi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, başkanlığını Ayhan Yılmaz’ın yaptığı Çayırova Artvinliler Derneğinin birincisini düzenlediği dayanışma ve kardeşlik turnuvasının final maçını başkan yardımcıları ile birlikte izledi. Maç sonrası düzenlenen kupa töreninde şampiyon takımı tebrik edip ve kupalarını veren Çiftçi, anlamlı organizasyondan dolayı dernek başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetim kurulu ile emeği geçenlere teşekkür etti. Çayırova Artvinliler Derneği Başkanı Ayhan Yılmaz’da desteklerinden dolayı teşekkürr ettiği Başkan Çiftçi’ye plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.