Başkan Çiler, “Bacasız Sanayide Öndeyiz”

Gebze 24.02.2018 - 16:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Çiler, “Bacasız Sanayide Öndeyiz”

Gebze bölgesinin sağlık ve sigorta konuları üzerine fikir alışverişinde bulunulduğu toplantıda konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Dilovası ve Gebze’de bacasız sanayide Bursa’dan da öndeyiz.” dedi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Medical Park Gebze Hastanesi tarafından organize edilen, kahvaltılı programda sigorta acenteleri ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda konuşan Başkan Çiler, “Hastane yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Biz hep şunu savunduk; bölgemizin ve ülkemizin gelişip kalkınması bizim için çok önemli. Sigorta acentaları ile 13 Martta odamızda genişletilmiş bir toplantımız var. Şimdiden hepinizi davet ediyoruz. Sigorta olarak kendi problemlerimiz var ve bunları zaman zaman iletiyoruz. Biz toplum olarak sigortanın gerçekliğine pek inanmayız. Zannediyoruz ki hep sağlıklı kalacağız bu yüzden de önemsemiyoruz. OSB’LER YAŞAM ALANIDIR İran ve Azerbaycan’dan bize talep var. Biz bu bölgedeki otel ve hastanelerin çok güçlü olduğunu biliyoruz. Gebze’de kanser verileri Türkiye ortalamasının altında. Dilovası ve Gebze’de bacasız sanayide Bursa’dan da öndeyiz. Üretim olmadan kalkınma olmaz. Gebze’de bulunan OSB’ler yaşam alanıdır. Burada kazandığımız parayı burada harcayalım. Gebze’ye sahip çıkalım. Gebze’ye bir sürü yeni kurumlar geliyor. Üniversitemiz Gebze için büyük bir değer. Nisan ayında ilk defa Türkiye içinde fuar açılıyor. Bu kendin değeridir. Bir marka olmak istiyorsak satacak bir şeylerimiz olmalıdır.” diye konuştu. SADECE GEBZE’DE OLACAK Başkan Çiler’in ardından konuşan Doç. Dr. Fuat Demirel bölgede ilk kez alanında akademik anlamda bir uzman doktorun hastanede hasta kabulüne başlayacağını söyledi. Demirel, “Gebze’de bir kişinin bilinci kapandığında gidebileceği bir hastane var. Bunun varlığını bilmek bile çok önemli. Medical Park hastanesi olarak Gebze’de aile hekimliği sistemi kurduk. Önümüzdeki hafta hastanemizde ‘Allerji İmmünoloji’ uzmanı doktor arkadaşımız hasta kabulüne başlayacak. Kocaeli’de sadece İzmit’te olan, Gebze’de de sadece hastanemizde olacak.” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI
Gebze bölgesinin sağlık ve sigorta konuları üzerine fikir alışverişinde bulunulduğu toplantıda konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Dilovası ve Gebze’de bacasız sanayide Bursa’dan da öndeyiz.” dedi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Medical Park Gebze Hastanesi tarafından organize edilen, kahvaltılı programda sigorta acenteleri ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda konuşan Başkan Çiler, “Hastane yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Biz hep şunu savunduk; bölgemizin ve ülkemizin gelişip kalkınması bizim için çok önemli. Sigorta acentaları ile 13 Martta odamızda genişletilmiş bir toplantımız var. Şimdiden hepinizi davet ediyoruz. Sigorta olarak kendi problemlerimiz var ve bunları zaman zaman iletiyoruz. Biz toplum olarak sigortanın gerçekliğine pek inanmayız. Zannediyoruz ki hep sağlıklı kalacağız bu yüzden de önemsemiyoruz.

OSB’LER YAŞAM ALANIDIR

İran ve Azerbaycan’dan bize talep var. Biz bu bölgedeki otel ve hastanelerin çok güçlü olduğunu biliyoruz. Gebze’de kanser verileri Türkiye ortalamasının altında. Dilovası ve Gebze’de bacasız sanayide Bursa’dan da öndeyiz. Üretim olmadan kalkınma olmaz. Gebze’de bulunan OSB’ler yaşam alanıdır. Burada kazandığımız parayı burada harcayalım. Gebze’ye sahip çıkalım. Gebze’ye bir sürü yeni kurumlar geliyor. Üniversitemiz Gebze için büyük bir değer. Nisan ayında ilk defa Türkiye içinde fuar açılıyor. Bu kendin değeridir. Bir marka olmak istiyorsak satacak bir şeylerimiz olmalıdır.” diye konuştu.

SADECE GEBZE’DE OLACAK

Başkan Çiler’in ardından konuşan Doç. Dr. Fuat Demirel bölgede ilk kez alanında akademik anlamda bir uzman doktorun hastanede hasta kabulüne başlayacağını söyledi. Demirel, “Gebze’de bir kişinin bilinci kapandığında gidebileceği bir hastane var. Bunun varlığını bilmek bile çok önemli. Medical Park hastanesi olarak Gebze’de aile hekimliği sistemi kurduk. Önümüzdeki hafta hastanemizde ‘Allerji İmmünoloji’ uzmanı doktor arkadaşımız hasta kabulüne başlayacak. Kocaeli’de sadece İzmit’te olan, Gebze’de de sadece hastanemizde olacak.” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.