19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAŞKAN'DAN GAZETECİLER CEMİYETİ ZİYARETİ

Gebze 12.01.2016 - 14:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKAN'DAN GAZETECİLER CEMİYETİ ZİYARETİ

Başkan Köşker’den Cemiyet ziyareti

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve yönetimini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü tebrik etti. Başkan Köşker ziyaretinde Kocaeli Basın Müzesi’ni de gezerek bilgi aldı   Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve yönetimini, İzmit’te bulunan Basın Müzesi’nde ziyaret etti. Çetin Gürol ve yönetimi tarafından ağırlanan Başkan Köşker, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından kurulan Basın Müzesi’ni gezdi. Müzede bulunan ve Kocaeli basın tarihini yansıtan eser ve basılı nüshalar hakkında Başkan Köşker’e bilgi veren Cemiyet Başkanı Çetin Gürol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Cemiyet Başkanı Gürol ve yönetimi nezdinde tüm basın çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha tebrik eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, basın çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Köşker’den Cemiyet ziyareti

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve yönetimini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü tebrik etti. Başkan Köşker ziyaretinde Kocaeli Basın Müzesi’ni de gezerek bilgi aldı

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve yönetimini, İzmit’te bulunan Basın Müzesi’nde ziyaret etti. Çetin Gürol ve yönetimi tarafından ağırlanan Başkan Köşker, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından kurulan Basın Müzesi’ni gezdi. Müzede bulunan ve Kocaeli basın tarihini yansıtan eser ve basılı nüshalar hakkında Başkan Köşker’e bilgi veren Cemiyet Başkanı Çetin Gürol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Cemiyet Başkanı Gürol ve yönetimi nezdinde tüm basın çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha tebrik eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, basın çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.