Başkan’dan Miraç Kandili mesajı

Gebze 03.05.2016 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan’dan Miraç Kandili mesajı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Miraç hadisesinin Peygamberimizin bütün insanlığı temsilen Cenab’ı Allah’ın yüksek huzuruna kabul edilmesi anlamına geldiğini belirten Başkan Köşker, “İslam dininde insanın beşerilikten insaniliğe yükselişinin ifadesi olan bu anlamlı gecenin tüm İslam dünyasının dirilişine ve yükselişine vesile olmasını diliyorum” dedi. Başkan Köşker mesajında şu görüşleri ifade etti: “Miraç, Allah’ın ebediliğine, büyüklüğüne ve birliğine yapılan görkemli bir şahitliktir. Miraç hadisesi, yeryüzünün iki büyük manevi merkezi olan Mescid-i Haram ve Mescid-i Aksa arasında Hz. Peygamberimizle göklerde gerçekleşen hikmetlerle dolu bir yolculuktur. Sevgili Peygamberimizin miracından ilham alarak, gönül dünyamızdan başlayarak İslam aleminin ve topyekün insanlığın yükselişi için çaba sarfedip dua etmeliyiz. Müminlerin ibadetle geçireceği mübarek gecede, Rabbimize açılan ellerin ve yapılan duaların kabul edilmesini, tüm İslam aleminin birlik, dirlik, ve beraberliğine, insanlığın hidayetine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Miraç hadisesinin Peygamberimizin bütün insanlığı temsilen Cenab’ı Allah’ın yüksek huzuruna kabul edilmesi anlamına geldiğini belirten Başkan Köşker, “İslam dininde insanın beşerilikten insaniliğe yükselişinin ifadesi olan bu anlamlı gecenin tüm İslam dünyasının dirilişine ve yükselişine vesile olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Köşker mesajında şu görüşleri ifade etti:

“Miraç, Allah’ın ebediliğine, büyüklüğüne ve birliğine yapılan görkemli bir şahitliktir. Miraç hadisesi, yeryüzünün iki büyük manevi merkezi olan Mescid-i Haram ve Mescid-i Aksa arasında Hz. Peygamberimizle göklerde gerçekleşen hikmetlerle dolu bir yolculuktur. Sevgili Peygamberimizin miracından ilham alarak, gönül dünyamızdan başlayarak İslam aleminin ve topyekün insanlığın yükselişi için çaba sarfedip dua etmeliyiz. Müminlerin ibadetle geçireceği mübarek gecede, Rabbimize açılan ellerin ve yapılan duaların kabul edilmesini, tüm İslam aleminin birlik, dirlik, ve beraberliğine, insanlığın hidayetine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.