Başkan’dan teşkilata sunum!

Gebze 23.07.2020 - 14:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan’dan teşkilata sunum!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e, bir yılı aşkın zamandan bu yana Gebze’ye kazandırılan hizmetler ve uygulamaya konulacak projeler hakkında sunumda bulundu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i ağırladı. Ziyarette Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve il yöneticilerine hizmet sunumunda bulundu. Başkanlık toplantı salonunda gerçekleştirilen hizmet sunumuna AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti il ve ilçe yöneticileri, belediye başkan yardımcıları Selamet Güner, Yusuf Burkut, Sedat Çelik de katıldı. Hazırlanan slayt eşliğinde, geçen bir yılı aşkın zamandan bu yana Gebze’ye kazandırılan hizmetler ve hazırlanarak uygulamaya konulacak projeler hakkında sunumda bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Mensubu ve bir neferi olmaktan ötürü her zaman gurur duyduğum AK Partimizin ve liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği istikamette, durup dinlenmeden Gebze’mizi kalkındırmak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz.   İL BAŞKANI’NDAN BÜYÜKGÖZ’E TEŞEKKÜR Sayın il başkanımıza ilçemizde sürdürdüğümüz çalışmalara ilişkin bilgi verdik. Teşkilatlarımızın desteği ve vatandaşlarımızın teveccühüyle Gebze’miz için hizmet üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de sunum için Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ederek, karşılıklı görüş alışverişinin oldukça verimli geçtiğini dile getirdi.   

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e, bir yılı aşkın zamandan bu yana Gebze’ye kazandırılan hizmetler ve uygulamaya konulacak projeler hakkında sunumda bulundu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i ağırladı. Ziyarette Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve il yöneticilerine hizmet sunumunda bulundu. Başkanlık toplantı salonunda gerçekleştirilen hizmet sunumuna AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti il ve ilçe yöneticileri, belediye başkan yardımcıları Selamet Güner, Yusuf Burkut, Sedat Çelik de katıldı. Hazırlanan slayt eşliğinde, geçen bir yılı aşkın zamandan bu yana Gebze’ye kazandırılan hizmetler ve hazırlanarak uygulamaya konulacak projeler hakkında sunumda bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Mensubu ve bir neferi olmaktan ötürü her zaman gurur duyduğum AK Partimizin ve liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği istikamette, durup dinlenmeden Gebze’mizi kalkındırmak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  

İL BAŞKANI’NDAN BÜYÜKGÖZ’E TEŞEKKÜR

Sayın il başkanımıza ilçemizde sürdürdüğümüz çalışmalara ilişkin bilgi verdik. Teşkilatlarımızın desteği ve vatandaşlarımızın teveccühüyle Gebze’miz için hizmet üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de sunum için Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ederek, karşılıklı görüş alışverişinin oldukça verimli geçtiğini dile getirdi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.