Başkan, Darıca kaymakamını ziyaret etti

08.02.2015 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Başkan, Darıca kaymakamını ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman'ı ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman'ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'da ziyarette hazır bulundu. GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Kaymakam'ı Ömer Karaman'ı ziyaretinde, "Görevinizde başarılar dilerim. Darıca ilçemiz güzel ve kendine has özellikleri olan, içten ve sıcak insanıyla öne çıkan bir ilçemizdir. Büyükşehir Belediyesi, Kaymakamlık ve İlçe Belediyemizle güzel hizmetler yapmak ana gayemiz. Tekrar göreviniz hayırlı olsun" dedi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman'ı ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman'ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'da ziyarette hazır bulundu.

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Kaymakam'ı Ömer Karaman'ı ziyaretinde, "Görevinizde başarılar dilerim. Darıca ilçemiz güzel ve kendine has özellikleri olan, içten ve sıcak insanıyla öne çıkan bir ilçemizdir. Büyükşehir Belediyesi, Kaymakamlık ve İlçe Belediyemizle güzel hizmetler yapmak ana gayemiz. Tekrar göreviniz hayırlı olsun" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.