Başkan Demirci ÇESK U 14 Futbol Takımını Yalnız Bırakmadı

Çayırova 30.11.2017 - 14:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Demirci ÇESK U 14 Futbol Takımını Yalnız Bırakmadı

Başkan Demirci ÇESK U 14 Futbol Takımını Yalnız Bırakmadı

ÇESK (Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü) aldığı derece ve kazandığı başarılarla fark yaratmaya devam ediyor. ÇESK Futbol takımı U-14 (14 yaş) takımı 8 takımın bulunduğu G grubunda başarılı bir başarılı bir sezon geçirerek ikinci oldu. Playoff oynamaya hak kazanan U-14 (14 yaş) takımını yalnız bırakmayan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Sosyal Tesislerde düzenlenen programda öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Genç sporcuları tebrik eden Başkan Demirci, hiçbir başarının tesadüf olmadığına vurgu yaptı. Azim ve kararlılık içinde disiplinli bir çalışmanın başarıya açılan kapı olduğunu söyleyen Demirci: “ Sizler hem karakter olarak, hem  de teknik  olarak kendinizi geliştirerek, çok daha iyi yerlere geleceksiniz. Eminim içinizden birileri çok iyi takımlarda futbol oynayacaktır. Geçmişte olduğu gibi bu günden sonra da sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Demirci: “Amacımız sporun çocukların hayatında küçük yaşlardan itibaren yer almasını sağlamak” Konuyla ilgili değerlendirme yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci: “Amacımız sporun çocukların hayatında küçük yaşlardan itibaren yer almasını sağlamak. Spor okullarımızla yıl boyunca yedi branşta sporun hizmetindeyiz. Karate, masa tenisi, jimnastik, yüzme, güreş ve futbol belirlediğimiz ve yol aldığımız branşlar. Spor okullarında yeteneği ve çalışmasıyla ön plana çıkan gençlerimizi ise lisanslandırıp Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü altında lig ve turnuvalarda yarışma imkanı sunuyoruz. U 14 takımımızda spora yaptığımız yatırımların meyvesi niteliğinde. Normal ligini 14 maçlık seri sonunda bitirip Play Off mücadeleleri yapmaya hak kazandılar. Sporcu gençlerimizi, antrenörlerini, velilerini ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.  
Başkan Demirci ÇESK U 14 Futbol Takımını Yalnız Bırakmadı

ÇESK (Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü) aldığı derece ve kazandığı başarılarla fark yaratmaya devam ediyor. ÇESK Futbol takımı U-14 (14 yaş) takımı 8 takımın bulunduğu G grubunda başarılı bir başarılı bir sezon geçirerek ikinci oldu. Playoff oynamaya hak kazanan U-14 (14 yaş) takımını yalnız bırakmayan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Sosyal Tesislerde düzenlenen programda öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Genç sporcuları tebrik eden Başkan Demirci, hiçbir başarının tesadüf olmadığına vurgu yaptı. Azim ve kararlılık içinde disiplinli bir çalışmanın başarıya açılan kapı olduğunu söyleyen Demirci: “ Sizler hem karakter olarak, hem  de teknik  olarak kendinizi geliştirerek, çok daha iyi yerlere geleceksiniz. Eminim içinizden birileri çok iyi takımlarda futbol oynayacaktır. Geçmişte olduğu gibi bu günden sonra da sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Demirci: “Amacımız sporun çocukların hayatında küçük yaşlardan itibaren yer almasını sağlamak”

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci: “Amacımız sporun çocukların hayatında küçük yaşlardan itibaren yer almasını sağlamak. Spor okullarımızla yıl boyunca yedi branşta sporun hizmetindeyiz. Karate, masa tenisi, jimnastik, yüzme, güreş ve futbol belirlediğimiz ve yol aldığımız branşlar. Spor okullarında yeteneği ve çalışmasıyla ön plana çıkan gençlerimizi ise lisanslandırıp Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü altında lig ve turnuvalarda yarışma imkanı sunuyoruz. U 14 takımımızda spora yaptığımız yatırımların meyvesi niteliğinde. Normal ligini 14 maçlık seri sonunda bitirip Play Off mücadeleleri yapmaya hak kazandılar. Sporcu gençlerimizi, antrenörlerini, velilerini ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.