Başkan Demirci, Çocuk Kulübü Anneleriyle Bir Araya Geldi

Çayırova 07.12.2016 - 15:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Demirci, Çocuk Kulübü Anneleriyle Bir Araya Geldi

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 2016-2017 eğitim öğretim dönemi ile birlikte yeni dönem eğitimlerinin startını veren Anne-Çocuk Kulüplerini ziyaret ediyor. Belediyenin eğitim yatırımlarından en önemli projeleri arasında yer alan Anne-Çocuk Kulüplerine ziyaret programlarını düzenleyen Demirci, ilk olarak Merkez Anne-Çocuk ve Yenimahalle Anne-Çocuk Kulüplerine konuk oldu.

Çayırova Belediyesi hizmet binası içerisinde yer alan Merkez Anne-Çocuk Kulübünde ve Yenimahalle’de hizmet veren Anne-Çocuk Kulübünde öğrenciler ve velilerle bir araya gelen Demirci, çocuklara süt ve kek ikramında bulundu. Çocuklarla bir süre oyunlar oynayan, çocukların güzel ve renkli dünyasına konuk olan Demirci, Anne-Çocuk Kulüplerinin ne kadar yerinde bir hizmet olduğunu bir kez daha vurguladı. Demirci, “Eğitim Önceliğimiz” Çocuklarla geçirdiği güzel vakitlerin ardından velilerle bir araya gelerek talepleri dinleyen başkan Demirci, Anne-Çocuk Kulüpleri ve diğer eğitim yatırımları hakkında bilgiler verdi. Velilerden gelen talep ve önerileri de dikkate alan başkan Demirci, “Şu anda 5 farklı noktada Anne-Çocuk Kulüplerimiz ile 4-6 yaş arası çocuklarımıza hizmet veriyoruz. Yeni bir Anne-Çocuk Kulübümüzü ise Akse Mahallesi’nde kısa süre içerisinde hizmete açıyoruz. Eğitim önceliğimiz. Çocuklarımızın okul öncesi eğitimini sağlamak, annelerimizin çocukları ile bağlarını daha da güçlendirmek için Anne-Çocuk Kulüplerimizde eğitim ağımızı günden güne genişletiyoruz. Belediye olarak Anne-Çocuk Kulüplerimizin yanı sıra Bilgievlerimizde ve Gençlik Merkezlerimizde çocuklarımıza özel çeşitli kurslar, yardımcı ders programları, sanatsal, kültürel ve sosyal etkinlikler içeren eğitim imkanları sağlıyoruz. Yine Anne-Çocuk Kulüplerimizde olduğu gibi diğer eğitim alanlarımızda annelerimize, velilerimize özel mesleki kurslar, eğitim kursları sunuyoruz. Kısacası Çayırova Belediyesi olarak eğitimi önemsiyor, çocuklarımızın geleceğine katkıda bulunmaya, annelerimizin ekonomik açıdan kendini geliştirebilecekleri kursları sunmaya çalışıyoruz.” dedi.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 2016-2017 eğitim öğretim dönemi ile birlikte yeni dönem eğitimlerinin startını veren Anne-Çocuk Kulüplerini ziyaret ediyor. Belediyenin eğitim yatırımlarından en önemli projeleri arasında yer alan Anne-Çocuk Kulüplerine ziyaret programlarını düzenleyen Demirci, ilk olarak Merkez Anne-Çocuk ve Yenimahalle Anne-Çocuk Kulüplerine konuk oldu.

Çayırova Belediyesi hizmet binası içerisinde yer alan Merkez Anne-Çocuk Kulübünde ve Yenimahalle’de hizmet veren Anne-Çocuk Kulübünde öğrenciler ve velilerle bir araya gelen Demirci, çocuklara süt ve kek ikramında bulundu. Çocuklarla bir süre oyunlar oynayan, çocukların güzel ve renkli dünyasına konuk olan Demirci, Anne-Çocuk Kulüplerinin ne kadar yerinde bir hizmet olduğunu bir kez daha vurguladı.

Demirci, “Eğitim Önceliğimiz”

Çocuklarla geçirdiği güzel vakitlerin ardından velilerle bir araya gelerek talepleri dinleyen başkan Demirci, Anne-Çocuk Kulüpleri ve diğer eğitim yatırımları hakkında bilgiler verdi. Velilerden gelen talep ve önerileri de dikkate alan başkan Demirci, “Şu anda 5 farklı noktada Anne-Çocuk Kulüplerimiz ile 4-6 yaş arası çocuklarımıza hizmet veriyoruz. Yeni bir Anne-Çocuk Kulübümüzü ise Akse Mahallesi’nde kısa süre içerisinde hizmete açıyoruz. Eğitim önceliğimiz. Çocuklarımızın okul öncesi eğitimini sağlamak, annelerimizin çocukları ile bağlarını daha da güçlendirmek için Anne-Çocuk Kulüplerimizde eğitim ağımızı günden güne genişletiyoruz. Belediye olarak Anne-Çocuk Kulüplerimizin yanı sıra Bilgievlerimizde ve Gençlik Merkezlerimizde çocuklarımıza özel çeşitli kurslar, yardımcı ders programları, sanatsal, kültürel ve sosyal etkinlikler içeren eğitim imkanları sağlıyoruz. Yine Anne-Çocuk Kulüplerimizde olduğu gibi diğer eğitim alanlarımızda annelerimize, velilerimize özel mesleki kurslar, eğitim kursları sunuyoruz. Kısacası Çayırova Belediyesi olarak eğitimi önemsiyor, çocuklarımızın geleceğine katkıda bulunmaya, annelerimizin ekonomik açıdan kendini geliştirebilecekleri kursları sunmaya çalışıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.