Başkan Demirci’de İzledi

Çayırova 11.02.2016 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Demirci’de İzledi

Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüpleri 2015-2016 eğitim öğretim döneminin ikinci yarı yılının startını verdi.

Anne-Çocuk Kulüplerinde İkinci Dönem Başladı Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüpleri 2015-2016 eğitim öğretim döneminin ikinci yarı yılının startını verdi. 4-6 yaş aralığı çocukların eğitim aldığı aynı zamanda annelere yönelik kursların verildiği eğitim yuvaları ikinci döneme zengin içerikli ve farklı aktivitelerle girdi. Okul öncesi eğitim başta olmak üzere anne-çocuk ilişkisi, aile psikolojisi ve çeşitli kurslar sunarak hizmet veren Anne-Çocuk Kulüpleri 5 ayrı şubede ikinci dönem eğitimlerine başladı. Faaliyetlerine hem eğitici hem de eğlendirici sinema etkinliğini çocuklarla buluşturarak başlayan kulüpler, ikinci döneme hızlı başladı. Başkan Demirci’de İzledi Çocuk kulüplerini sık sık ziyaret ederek önce annelerin taleplerini dinleyen başkan Demirci, İnönü Mahallesi’ndeki çocuk kulübünde sinema etkinliğine katıldı. Çocuklarla birlikte sinema izleyen Demirci, onların neşesine ortak oldu. Eğitim içerikli filmlerle çocukların güzel vakit geçirdiğine dikkat çeken Demirci, “Anne ve Çocuk Kulüplerimizin ikinci dönem eğitimlerine başladık. 5 ayrı şubede 1.500 anne ve çocuğa hizmet veriyoruz. İlk dönemde olduğu gibi bu dönemde de birçok etkinliğe imza atacağız. Çocuklarımızın uzman eğitmenlerimiz eşliğinde okul öncesi eğitimlerini gerçekleştirmenin yanı sıra onların sosyal, kültürel ve sanatsal alandaki etkinliklerle buluşmasını sağlayacağız. Emek ve Akse Mahallelerinde devam eden Semt Konağı inşaatlarımızı yazın hizmete açacağız. İçinde 2 adet yeni 1.000 metrekarelik kapalı alana sahip 2 çocuk kulübünü Çayırova’lıların hizmetine sunacağız.” şeklinde görüşlerini dile getirdi. 
Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüpleri 2015-2016 eğitim öğretim döneminin ikinci yarı yılının startını verdi.

Anne-Çocuk Kulüplerinde İkinci Dönem Başladı

Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüpleri 2015-2016 eğitim öğretim döneminin ikinci yarı yılının startını verdi. 4-6 yaş aralığı çocukların eğitim aldığı aynı zamanda annelere yönelik kursların verildiği eğitim yuvaları ikinci döneme zengin içerikli ve farklı aktivitelerle girdi.

Okul öncesi eğitim başta olmak üzere anne-çocuk ilişkisi, aile psikolojisi ve çeşitli kurslar sunarak hizmet veren Anne-Çocuk Kulüpleri 5 ayrı şubede ikinci dönem eğitimlerine başladı. Faaliyetlerine hem eğitici hem de eğlendirici sinema etkinliğini çocuklarla buluşturarak başlayan kulüpler, ikinci döneme hızlı başladı.

Başkan Demirci’de İzledi

Çocuk kulüplerini sık sık ziyaret ederek önce annelerin taleplerini dinleyen başkan Demirci, İnönü Mahallesi’ndeki çocuk kulübünde sinema etkinliğine katıldı. Çocuklarla birlikte sinema izleyen Demirci, onların neşesine ortak oldu. Eğitim içerikli filmlerle çocukların güzel vakit geçirdiğine dikkat çeken Demirci, “Anne ve Çocuk Kulüplerimizin ikinci dönem eğitimlerine başladık. 5 ayrı şubede 1.500 anne ve çocuğa hizmet veriyoruz. İlk dönemde olduğu gibi bu dönemde de birçok etkinliğe imza atacağız. Çocuklarımızın uzman eğitmenlerimiz eşliğinde okul öncesi eğitimlerini gerçekleştirmenin yanı sıra onların sosyal, kültürel ve sanatsal alandaki etkinliklerle buluşmasını sağlayacağız. Emek ve Akse Mahallelerinde devam eden Semt Konağı inşaatlarımızı yazın hizmete açacağız. İçinde 2 adet yeni 1.000 metrekarelik kapalı alana sahip 2 çocuk kulübünü Çayırova’lıların hizmetine sunacağız.” şeklinde görüşlerini dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.