BAŞKAN DEMİRCİ'DEN İSU MÜDÜRÜ'NE ZİYARET!

Çayırova 12.07.2017 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKAN DEMİRCİ'DEN İSU MÜDÜRÜ'NE ZİYARET!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ağırlayan İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, ”Büyükşehir Belediye Başkanımızın bize çizdiği vizyon ile İlçelerin altyapı çalışmalarını yatırım programı çerçevesinde sürdüreceğiz. ”dedi.

SAĞLIK,”BİZE ÇİZİLEN VİZYON İLE ÇALIŞIYORUZ” Yeni görevi ile birlikte hayırlı olsun kabullerini sürdüren İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ağırladı. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Genel Müdür Ali Sağlık, Kocaeli genelinde sürdürdükleri altyapı yatırımlarına kesintisiz olarak devam edeceklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinden aldıkları güç ile Kocaeli’nin yaşam kalitesi artırdıklarını vurgulayan Genel Müdür Sağlık, “Yıllardır Belediye ve İSU’ da yaptığım görevler ile Kocaeli’ yi çok iyi tanıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bize verdiği görev ve çizdiği vizyon ile yaptığımız altyapı ve modern işletmecilik hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bu kapsamda her zaman işbirliği içinde bulunduğumuz İlçe Belediyelerimiz ile hizmetlerimiz bundan sonra artarak devam edecek. Yeni görevimizde yanımızda olan ve desteklerini her zaman gördüğümüz Çayırova Belediye Başkanımızın nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çayırova ilçemizde önemli altyapı yatırımları gerçekleştirdik. Yatırım programı kapsamında altyapı çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. ”dedi. DEMİRCİ’DEN TEŞEKKÜR İSU Genel Müdürlüğü’ne atanmasından dolayı Ali Sağlık’ı tebrik eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İSU ile birlikte kentin ve insanların yaşam kalitesini artırmak için hizmet ettiklerini söyledi. İSU Genel Müdürlüğü’nün Çayırova da önemli altyapı yatırımları gerçekleştirdiğini anlatan Demirci, “İlçemizde yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ederim. Önemli sorumluluk gerektiren yeni görevinden dolayı başarılar diliyorum. ”dedi.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ağırlayan İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, ”Büyükşehir Belediye Başkanımızın bize çizdiği vizyon ile İlçelerin altyapı çalışmalarını yatırım programı çerçevesinde sürdüreceğiz. ”dedi.

SAĞLIK,”BİZE ÇİZİLEN VİZYON İLE ÇALIŞIYORUZ”

Yeni görevi ile birlikte hayırlı olsun kabullerini sürdüren İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ağırladı. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Genel Müdür Ali Sağlık, Kocaeli genelinde sürdürdükleri altyapı yatırımlarına kesintisiz olarak devam edeceklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinden aldıkları güç ile Kocaeli’nin yaşam kalitesi artırdıklarını vurgulayan Genel Müdür Sağlık, “Yıllardır Belediye ve İSU’ da yaptığım görevler ile Kocaeli’ yi çok iyi tanıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bize verdiği görev ve çizdiği vizyon ile yaptığımız altyapı ve modern işletmecilik hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bu kapsamda her zaman işbirliği içinde bulunduğumuz İlçe Belediyelerimiz ile hizmetlerimiz bundan sonra artarak devam edecek. Yeni görevimizde yanımızda olan ve desteklerini her zaman gördüğümüz Çayırova Belediye Başkanımızın nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çayırova ilçemizde önemli altyapı yatırımları gerçekleştirdik. Yatırım programı kapsamında altyapı çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. ”dedi.

DEMİRCİ’DEN TEŞEKKÜR

İSU Genel Müdürlüğü’ne atanmasından dolayı Ali Sağlık’ı tebrik eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İSU ile birlikte kentin ve insanların yaşam kalitesini artırmak için hizmet ettiklerini söyledi. İSU Genel Müdürlüğü’nün Çayırova da önemli altyapı yatırımları gerçekleştirdiğini anlatan Demirci, “İlçemizde yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ederim. Önemli sorumluluk gerektiren yeni görevinden dolayı başarılar diliyorum. ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.