Başkan Demirci'den,Refik Tartar Açıklaması

Çayırova 22.08.2018 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Demirci'den,Refik Tartar Açıklaması

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Refik Tartar ile ilgili değişik basın kuruluşlarında yapılan haberlere nokta koyacak açıklamalar yaptı.

Başkan Demirci açıklamasında, "Ulısal basına taşıyacak nitelikte bir haber olarak lanse edilen Refik tartar ile gelişmeler ne yazık ki kendi içimizdeki insanlarımız tarafından da körükleniyor. Bu bayramda fitne, fesat ve dedikodulardan uzak kalalım diyoruz ama bayramın anlamını idrak eden yok. Refik Tartar'ı görevden alan beim. Ancak alma nedenim yapılanı etik görmediğim içindir. Yoksa kanunsuz bir durum yoktur. Buna karşılık İçişleri Bakanlığı Müfettişleri belediyemize gelerek gerekli araştırmaları ve incelemelri gerçekleştirmiş ve rapor hazırlamışlardır. İşte rapor burada. Herkes bakabilir okuyabilir. Bir basın toplantısı ile bu raporu tüm gazetecilerede dağıtacağım. Rapor sonucunda kanunsuz bir işlem yapılmadığı ortaya çıkmıştır. Ben nasıl etik görmediğim bir konuda Tartar'ı başkanlık yardımcılığı görevinden aldıysam, kanunsuz bi,r dıurumda suç duyurusunda da bulanbilirdim. Ama bçöyle bir şey yok. Bu bakanlık müfettişlerin raporunda da mevcuttur."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Refik Tartar ile ilgili değişik basın kuruluşlarında yapılan haberlere nokta koyacak açıklamalar yaptı.

Başkan Demirci açıklamasında, "Ulısal basına taşıyacak nitelikte bir haber olarak lanse edilen Refik tartar ile gelişmeler ne yazık ki kendi içimizdeki insanlarımız tarafından da körükleniyor. Bu bayramda fitne, fesat ve dedikodulardan uzak kalalım diyoruz ama bayramın anlamını idrak eden yok. Refik Tartar'ı görevden alan beim. Ancak alma nedenim yapılanı etik görmediğim içindir. Yoksa kanunsuz bir durum yoktur. Buna karşılık İçişleri Bakanlığı Müfettişleri belediyemize gelerek gerekli araştırmaları ve incelemelri gerçekleştirmiş ve rapor hazırlamışlardır. İşte rapor burada. Herkes bakabilir okuyabilir. Bir basın toplantısı ile bu raporu tüm gazetecilerede dağıtacağım. Rapor sonucunda kanunsuz bir işlem yapılmadığı ortaya çıkmıştır. Ben nasıl etik görmediğim bir konuda Tartar'ı başkanlık yardımcılığı görevinden aldıysam, kanunsuz bi,r dıurumda suç duyurusunda da bulanbilirdim. Ama bçöyle bir şey yok. Bu bakanlık müfettişlerin raporunda da mevcuttur."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.