Başkan Demirci’den Yatırım Turu

Çayırova 03.12.2017 - 16:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Demirci’den Yatırım Turu

Kocaeli’nin hızla büyüyen, en önemli gelişmelere ve yatırımlara ev sahipliği yapan ilçesi Çayırova’da uyguladığı,  tamamladığı projelerle ilçede değişim ve dönüşüm atağı başlatan Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve yönetimi, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanlarıyla birlikte yatırım turuna çıktı. 3,5 Yılda 350 Milyon Yatırım Geçtiğimiz yıllarda yine belediye meclis üyeleriyle birlikte projelerin incelendiği ve değerlendirildiği yatırım turunu gerçekleştiren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bu yılda geleneğini bozmadı. Bu kez belediye meclis üyelerinin yanı sıra AK Parti Çayırova İlçe Yönetimine de projelerin durumunu anlatan Demirci, gün boyunca süren gezide Çayırova’nın geleceğine yön veren dev yatırımları tanıttı. 3,5 yılda 350 Milyonu aşkın yatırımla Çayırova’nın değişim ve dönüşümüne imza attıklarını, ayrıca ilçenin kentleşme ve kentlileşme mücadelesini başlattıklarını ifade eden Demirci, yatırım turunda her bir projenin detaylarını katılımcı heyete anlattı. Çayırova’nın tamamında gerçekleşen incelemede altyapıdan üstyapıya, eğitimden spora, sağlıktan sosyal kültürel alanlar da yapılan çalışmalara kadar uzanan bir dizi yatırımlar gezildi. Çevre, park ve mesire alanı yatırımlarını da anlatan Demirci, Çayırova’da kişi başına düşen yeşil oranını ikiye katladıklarını, Yeşil Çayırova’yı ortaya çıkarma yolunda önemli mesafe aldıklarını aktardı. Her Bir Yatırım Artı Bir Değer İlçenin fiziki, ticari, sosyal ve kültürel dönüşümünü, eğitim ve sportif altyapısını arttıracak çalışmalara imza attıklarını açıklayan Demirci, yatırım turunda birçok hizmeti tek bir noktada sağladıkları 5 yeni Semt Konağını tanıttı. Kocaeli’nin en donanımlı ve büyük Semt Konağı’nın Çayırova’da hizmete alındığını belirten Demirci, eğitimden sağlığa, sosyal çalışmalardan kültürel etkinliklere, spordan aile danışmanlık hizmetlerine kadar Çayırovalıların hizmetinde olduklarını söyledi. Gece Gündüz Yaşan Şehir Çayırova Yatırım turunda mesire alanlarını, parkları, semt meydanlarını, sosyal tesisleri, eğitim ve sağlık yatırımlarını detaylarıyla anlatan başkan Demirci, gün boyunca süren gezi programının sonunda Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezi Projesini, Şekerpınar Kültür Merkezini ve Kentpark projesini katılımcılara yerinde gösterdi. Üç dev projenin de hızla ilerlediğini ve 80’lik bir aşama kaydedildiğini açıklayan Demirci, Çayırova’nın vizyonunu oluşturacak dev eserlerin tamamlandığında ilçenin yeni kimliğine bürüneceğini açıkladı. İlçedeki sosyal ve kültürel yapının değişeceği projelerin tamamlanması ile birlikte ekonomik ve ticari yapının da güçleneceğini açıkladı. 2 Kültür Merkezi, Kentpark ve Kent Meydanı projeleriyle 4K ile formüle ettikleri vizyon projelerinin tamamlanacağını dile getiren Demirci, kısa süre sonra temeli atılacak 200 yataklı Devlet Hastanesi ile sağlık alt yapısının da tamamlanacağını aktardı.  

Kocaeli’nin hızla büyüyen, en önemli gelişmelere ve yatırımlara ev sahipliği yapan ilçesi Çayırova’da uyguladığı,  tamamladığı projelerle ilçede değişim ve dönüşüm atağı başlatan Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve yönetimi, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanlarıyla birlikte yatırım turuna çıktı.

3,5 Yılda 350 Milyon Yatırım

Geçtiğimiz yıllarda yine belediye meclis üyeleriyle birlikte projelerin incelendiği ve değerlendirildiği yatırım turunu gerçekleştiren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bu yılda geleneğini bozmadı. Bu kez belediye meclis üyelerinin yanı sıra AK Parti Çayırova İlçe Yönetimine de projelerin durumunu anlatan Demirci, gün boyunca süren gezide Çayırova’nın geleceğine yön veren dev yatırımları tanıttı.

3,5 yılda 350 Milyonu aşkın yatırımla Çayırova’nın değişim ve dönüşümüne imza attıklarını, ayrıca ilçenin kentleşme ve kentlileşme mücadelesini başlattıklarını ifade eden Demirci, yatırım turunda her bir projenin detaylarını katılımcı heyete anlattı. Çayırova’nın tamamında gerçekleşen incelemede altyapıdan üstyapıya, eğitimden spora, sağlıktan sosyal kültürel alanlar da yapılan çalışmalara kadar uzanan bir dizi yatırımlar gezildi. Çevre, park ve mesire alanı yatırımlarını da anlatan Demirci, Çayırova’da kişi başına düşen yeşil oranını ikiye katladıklarını, Yeşil Çayırova’yı ortaya çıkarma yolunda önemli mesafe aldıklarını aktardı.

Her Bir Yatırım Artı Bir Değer

İlçenin fiziki, ticari, sosyal ve kültürel dönüşümünü, eğitim ve sportif altyapısını arttıracak çalışmalara imza attıklarını açıklayan Demirci, yatırım turunda birçok hizmeti tek bir noktada sağladıkları 5 yeni Semt Konağını tanıttı. Kocaeli’nin en donanımlı ve büyük Semt Konağı’nın Çayırova’da hizmete alındığını belirten Demirci, eğitimden sağlığa, sosyal çalışmalardan kültürel etkinliklere, spordan aile danışmanlık hizmetlerine kadar Çayırovalıların hizmetinde olduklarını söyledi.

Gece Gündüz Yaşan Şehir Çayırova

Yatırım turunda mesire alanlarını, parkları, semt meydanlarını, sosyal tesisleri, eğitim ve sağlık yatırımlarını detaylarıyla anlatan başkan Demirci, gün boyunca süren gezi programının sonunda Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezi Projesini, Şekerpınar Kültür Merkezini ve Kentpark projesini katılımcılara yerinde gösterdi. Üç dev projenin de hızla ilerlediğini ve 80’lik bir aşama kaydedildiğini açıklayan Demirci, Çayırova’nın vizyonunu oluşturacak dev eserlerin tamamlandığında ilçenin yeni kimliğine bürüneceğini açıkladı. İlçedeki sosyal ve kültürel yapının değişeceği projelerin tamamlanması ile birlikte ekonomik ve ticari yapının da güçleneceğini açıkladı. 2 Kültür Merkezi, Kentpark ve Kent Meydanı projeleriyle 4K ile formüle ettikleri vizyon projelerinin tamamlanacağını dile getiren Demirci, kısa süre sonra temeli atılacak 200 yataklı Devlet Hastanesi ile sağlık alt yapısının da tamamlanacağını aktardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.