19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAŞKAN DEMİRCİ MECLİS’TE SERT KONUŞTU

Çayırova 05.04.2016 - 15:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKAN DEMİRCİ MECLİS’TE SERT KONUŞTU

ÖZEL HABER: Çayırova Belediyesi’nin Nisan ayı Meclisi’nde gergin anlar.

Çayırova Belediyesi, Meclis Ayı toplantısında “terör gündemi” meclis üyelerine gerginlik yaşattı. Şehitlerimiz için taziye mesajı veren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye CHP Meclis üyesi grup sözcüsü A.Kadir Honca “terörün sorumlusu hükümettir” dedi. BU ADAMLARA CESARET VEREN CHP’DİR Çayırova Belediyesi, Meclis Ayı toplantısında terör gündemi meclis üyelerine gerginlik yaşattı. Şehitlerimiz için taziye mesajı veren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye CHP Meclis üyesi grup sözcüsü A.Kadir Honca “terörün sorumlusu hükümettir” dedi. Buna karşılık sinirlenen Başkan Demirci “Bu adamlara, arkadaşlar diyen, arkasında duran, cesaret veren CHP’dir. Terör partisi oldunuz. Bu vatana ihanettir. Şehit cenazelerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kovuluyor. Bu ülkedeki terörün bitmesi öncelikle HDP ile CHP’li vekillerin ve parti yöneticilerinin yargılanmasıdır. Bu CHP kendisini düzeltmek zorunda. CHP’yi yönetenler kendisine çeki düzen vermelidir. Allah CHP ve CHP yönetiminden bu ülkeyi kurtardığı gün terör sona erecektir. 80 yıldır bu iş böyle, değişmezsiniz. Vatandaş neyin ne olduğunu biliyor. %50 vatandaşın takdirini almış bir parti terörü çökertecektir” dedi. HABER: ADNAN AYVAZ
ÖZEL HABER: Çayırova Belediyesi’nin Nisan ayı Meclisi’nde gergin anlar.

Çayırova Belediyesi, Meclis Ayı toplantısında “terör gündemi” meclis üyelerine gerginlik yaşattı. Şehitlerimiz için taziye mesajı veren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye CHP Meclis üyesi grup sözcüsü A.Kadir Honca “terörün sorumlusu hükümettir” dedi.

BU ADAMLARA CESARET VEREN CHP’DİR

Çayırova Belediyesi, Meclis Ayı toplantısında terör gündemi meclis üyelerine gerginlik yaşattı. Şehitlerimiz için taziye mesajı veren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye CHP Meclis üyesi grup sözcüsü A.Kadir Honca “terörün sorumlusu hükümettir” dedi. Buna karşılık sinirlenen Başkan Demirci “Bu adamlara, arkadaşlar diyen, arkasında duran, cesaret veren CHP’dir. Terör partisi oldunuz. Bu vatana ihanettir. Şehit cenazelerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kovuluyor. Bu ülkedeki terörün bitmesi öncelikle HDP ile CHP’li vekillerin ve parti yöneticilerinin yargılanmasıdır. Bu CHP kendisini düzeltmek zorunda. CHP’yi yönetenler kendisine çeki düzen vermelidir. Allah CHP ve CHP yönetiminden bu ülkeyi kurtardığı gün terör sona erecektir. 80 yıldır bu iş böyle, değişmezsiniz. Vatandaş neyin ne olduğunu biliyor. %50 vatandaşın takdirini almış bir parti terörü çökertecektir” dedi.

HABER: ADNAN AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.