BAŞKAN DEMİRCİ UYARDI!

Çayırova 09.08.2017 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKAN DEMİRCİ UYARDI!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşları uyardı. Başkan Demirci sosyal medyadan yaptığı açıklama da, “belediyemiz adına para isteyen dolandırıcılara kanmayın” diyerek, “Böyle bir olayla karşılaştığınızda Belediyemiz Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne (0 262 743 79 09 Dahili: 1340) bilgi verelim.” Dedi. BAŞKAN DEMİRCİ UYARDI “Önemli Açıklama” diye duyuran Başkan Demirci, “Belediyemizden, özellikle başta başkan yardımcıları olmak üzere yönetim kademesinde bulunan belediye personeli adına esnaf ve işadamlarımızdan sosyal sorumluluk projesi adı altında çeşitli para ve yardım talepleri olduğu tarafımıza intikal etmiştir. İnsanımızın hayırsever duygularını rencide eden ve belediyemizin de itibarını zedelemeye yönelik bu türden suistimallere, sahtekarlık ve dolandırıcılık faaliyetlerine karşı lütfen dikkatli olalım. Böyle bir olayla karşılaştığınızda Belediyemiz Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne (0 262 743 79 09 Dahili: 1340) bilgi verelim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Dedi.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşları uyardı. Başkan Demirci sosyal medyadan yaptığı açıklama da, “belediyemiz adına para isteyen dolandırıcılara kanmayın” diyerek, “Böyle bir olayla karşılaştığınızda Belediyemiz Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne (0 262 743 79 09 Dahili: 1340) bilgi verelim.” Dedi.

BAŞKAN DEMİRCİ UYARDI

“Önemli Açıklama” diye duyuran Başkan Demirci, “Belediyemizden, özellikle başta başkan yardımcıları olmak üzere yönetim kademesinde bulunan belediye personeli adına esnaf ve işadamlarımızdan sosyal sorumluluk projesi adı altında çeşitli para ve yardım talepleri olduğu tarafımıza intikal etmiştir. İnsanımızın hayırsever duygularını rencide eden ve belediyemizin de itibarını zedelemeye yönelik bu türden suistimallere, sahtekarlık ve dolandırıcılık faaliyetlerine karşı lütfen dikkatli olalım. Böyle bir olayla karşılaştığınızda Belediyemiz Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne (0 262 743 79 09 Dahili: 1340) bilgi verelim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.