Başkan Düzdaban yeniden aday

Siyaset 11.08.2020 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Düzdaban yeniden aday

MHP Çayırova İlçe Başkanı ve Adayı Yunus Emre Düzdaban, “Her kongrede ramazan pidesi gibi ortaya çıkanlar, sahalarda görünmüyor. Kongrede çaba harcayacakları kadar sahada harcasalardı daha çok oy alabilirdik” dedi. MHP’de ilçe kongrelerinin başlamasına sadece 3 gün kaldı. İl Başkanı Aydın Ünlü de kongreler öncesinde mevcut ilçe başkanlarıyla il binasında bir araya geldi. Toplantıda, kongrelerin tek adaylı olarak gerçekleştirileceği vurgulandı. Listelerin Ankara’ya gitti ve onaylandığını belirten Aydın Ünlü, “Buna rağmen ben aday olacağım diyenlerin kafasının arkasında başka bir şey var diye düşünürüz. Biz buna müsaade etmeyiz” diye konuştu. KARŞIMIZA ÇIKABİLECEK KİMSE YOK İl binasında gerçekleşen toplantı sonrasında MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Düzdaban açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “İl Başkanlığımızın Teklifi ve Genel Merkezimizin onayını alarak sürdürmekte olduğumuz Çayırova İlçe Başkanlığına tekrar adayım. Genel merkezimiz geçen hafta itibari ile bir genelge yayınladı. Türkiye’nin her yerinde kongrelerimiz tek liste olarak yapılacak. Genel merkezimiz tek adaylı kongre kararı almasaydı bile karşımıza çıkabilecek kimse yok. DAHA ÇOK OY ALABİLİRDİK Çünkü biz teşkilat olarak çalışan dinamikte bir teşkilatız. 4 tane başarılı seçim geçirdik. 6 bin olan oyumuzu 10 binlere kadar yükselttik. Halka dokunan, halkın yanında olan, Çayırovalının dertleriyle dertlenen başarılı bir teşkilatı kim istemez ki? Aday neden çıksın? Her ülkücünün aday olma hakkı elbette ki var ancak burada bir genel merkez kararı söz konusu. Çayırova’da Cumhur İttifakı olarak 250 oy daha alabilseydik 22. Meclis üyesini çıkaracaktık. Her kongrede ramazan pidesi gibi ortaya çıkanlar, sahalarda görünmüyor. Kongrede çaba harcayacakları kadar sahada harcasalardı daha çok oy alabilirdik. YÖNETİM LİSTESİ HAZIR İlk defa delege ve yönetim listesi MHP Genel Merkezi’ne gitti. Yönetim listesi hazır. Çarşamba günü düzenleyeceğimiz toplantı ile adaylığımızı teşkilatımıza açıklayacağım. İlçe kongremiz 22 Ağustos’ta Çayırova Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapılacak. Coviz-19 önlemleri gereği kongremize dışardan seyirci kabul edilmeyecek, sadece delegelerin katılımı ile gerçekleşecek. Çayırovamıza, Ülkücü Harekâtımıza hizmet etme gayreti ve aşkıyla tekrar delegemizin karşısına çıkacağım. Destekleriniz ve dualarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Selam ve dua ile kalın.” 23 AĞUSTOS’TA SON KONGRE Öte yandan MHP’de diğer mevcut ilçe başkanları kongrelerde yeniden ve tek aday olacak. Buna göre Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz tek aday olacak. MHP'de kongreler 15 Ağustos Cumartesi günü başlayıp 23 Ağustos pazar günü sona erecek.

MHP Çayırova İlçe Başkanı ve Adayı Yunus Emre Düzdaban, “Her kongrede ramazan pidesi gibi ortaya çıkanlar, sahalarda görünmüyor. Kongrede çaba harcayacakları kadar sahada harcasalardı daha çok oy alabilirdik” dedi.

MHP’de ilçe kongrelerinin başlamasına sadece 3 gün kaldı. İl Başkanı Aydın Ünlü de kongreler öncesinde mevcut ilçe başkanlarıyla il binasında bir araya geldi. Toplantıda, kongrelerin tek adaylı olarak gerçekleştirileceği vurgulandı. Listelerin Ankara’ya gitti ve onaylandığını belirten Aydın Ünlü, “Buna rağmen ben aday olacağım diyenlerin kafasının arkasında başka bir şey var diye düşünürüz. Biz buna müsaade etmeyiz” diye konuştu.

KARŞIMIZA ÇIKABİLECEK KİMSE YOK

İl binasında gerçekleşen toplantı sonrasında MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Düzdaban açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “İl Başkanlığımızın Teklifi ve Genel Merkezimizin onayını alarak sürdürmekte olduğumuz Çayırova İlçe Başkanlığına tekrar adayım. Genel merkezimiz geçen hafta itibari ile bir genelge yayınladı. Türkiye’nin her yerinde kongrelerimiz tek liste olarak yapılacak. Genel merkezimiz tek adaylı kongre kararı almasaydı bile karşımıza çıkabilecek kimse yok.

DAHA ÇOK OY ALABİLİRDİK

Çünkü biz teşkilat olarak çalışan dinamikte bir teşkilatız. 4 tane başarılı seçim geçirdik. 6 bin olan oyumuzu 10 binlere kadar yükselttik. Halka dokunan, halkın yanında olan, Çayırovalının dertleriyle dertlenen başarılı bir teşkilatı kim istemez ki? Aday neden çıksın? Her ülkücünün aday olma hakkı elbette ki var ancak burada bir genel merkez kararı söz konusu. Çayırova’da Cumhur İttifakı olarak 250 oy daha alabilseydik 22. Meclis üyesini çıkaracaktık. Her kongrede ramazan pidesi gibi ortaya çıkanlar, sahalarda görünmüyor. Kongrede çaba harcayacakları kadar sahada harcasalardı daha çok oy alabilirdik.

YÖNETİM LİSTESİ HAZIR

İlk defa delege ve yönetim listesi MHP Genel Merkezi’ne gitti. Yönetim listesi hazır. Çarşamba günü düzenleyeceğimiz toplantı ile adaylığımızı teşkilatımıza açıklayacağım. İlçe kongremiz 22 Ağustos’ta Çayırova Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapılacak. Coviz-19 önlemleri gereği kongremize dışardan seyirci kabul edilmeyecek, sadece delegelerin katılımı ile gerçekleşecek. Çayırovamıza, Ülkücü Harekâtımıza hizmet etme gayreti ve aşkıyla tekrar delegemizin karşısına çıkacağım. Destekleriniz ve dualarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Selam ve dua ile kalın.”

23 AĞUSTOS’TA SON KONGRE

Öte yandan MHP’de diğer mevcut ilçe başkanları kongrelerde yeniden ve tek aday olacak. Buna göre Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz tek aday olacak. MHP'de kongreler 15 Ağustos Cumartesi günü başlayıp 23 Ağustos pazar günü sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.