19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Güler'den Ankara çıkarması!

Çayırova 29.11.2018 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Güler'den Ankara çıkarması!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Ankara'da bir takım temaslarda bulundu. Başkan Güler, Ankara'da gerek Kocaeli gerekse diğer bölge vekilleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Ankara'da bir takım temaslarda bulundu. Güler temaslarında AK Çayırova’lı gençlerin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çayırova’da yapılan çalışmalardan ötürü Kocaeli milletvekillerine de teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Başkan Güler, “Yerel seçimlerde en şanslı gençlik kolları teşkilatı Çayırova teşkilatıdır. İlçemizde yapılan çalışmalar sayesinde seçim çalışmalarımızı gerçekleştirirken vatandaşlarımızdan oy istemek bizim için kolay olacak.” dedi. VEKİL ZİYARETLERİNDE BULUNDU AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler Ankara’da Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, Bayburt milletvekili Fetani Battal, Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Sami Çakır, Cemil Yaman ve İlyas Şeker ile eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ile görüşmelerde bulundu.  
AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Ankara'da bir takım temaslarda bulundu. Başkan Güler, Ankara'da gerek Kocaeli gerekse diğer bölge vekilleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Ankara'da bir takım temaslarda bulundu. Güler temaslarında AK Çayırova’lı gençlerin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çayırova’da yapılan çalışmalardan ötürü Kocaeli milletvekillerine de teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Başkan Güler, “Yerel seçimlerde en şanslı gençlik kolları teşkilatı Çayırova teşkilatıdır. İlçemizde yapılan çalışmalar sayesinde seçim çalışmalarımızı gerçekleştirirken vatandaşlarımızdan oy istemek bizim için kolay olacak.” dedi.

VEKİL ZİYARETLERİNDE BULUNDU

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler Ankara’da Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, Bayburt milletvekili Fetani Battal, Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Sami Çakır, Cemil Yaman ve İlyas Şeker ile eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ile görüşmelerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.