Başkan Gür Çayırova’da Çözülmedik Sorun Bırakmayacak

Çayırova 14.12.2017 - 23:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Gür Çayırova’da Çözülmedik Sorun Bırakmayacak

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney’i ziyaret ederek Çayırova’daki sağlık konuları ile alakalı istişarede bulundu.

Başkan Gür önceki gün bir sağlık komisyon toplantısı gerçekleştirmiş ve aksiyon planları hazırlamıştı. Toplantında sonrasında “Çayırovamız’da Sağlık ile ilgili hiçbir sorun kalmayacak.” diye konuşan Başkan Gür, konuşmasının hemen arkasından çalışmalara başladı ve göreve yeni başlayan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney’i dün ziyaret etti. Başkan Gür gerçekleştirdiği ziyarette Çayırova’nın sağlık konuları ile alakalı istişarede bulundu. SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ Görüşme sonrasında görüşmenin detaylarını aktaran Başkan Gür, “İl sağlık müdürümüze hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Ziyaretimizde ilçemizin sağlık konuları ile alakalı istişarede bulunduk. Müdürümüz ile Çayırova Devlet Hastanesi, semt polikliniği, sağlık ocaklarımız, doktor hemşire kadrolarımız konularında aksiyon planlarımız üzerinden fikir alışverişinde bulunduk. Sürekli birlikte çalışıp istişare halinde olacağımız Şenol Ergüney beyefendiye desteklerinden ötürü tekrar çok teşekkür ederim.” dedi. 
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney’i ziyaret ederek Çayırova’daki sağlık konuları ile alakalı istişarede bulundu.

Başkan Gür önceki gün bir sağlık komisyon toplantısı gerçekleştirmiş ve aksiyon planları hazırlamıştı. Toplantında sonrasında “Çayırovamız’da Sağlık ile ilgili hiçbir sorun kalmayacak.” diye konuşan Başkan Gür, konuşmasının hemen arkasından çalışmalara başladı ve göreve yeni başlayan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney’i dün ziyaret etti. Başkan Gür gerçekleştirdiği ziyarette Çayırova’nın sağlık konuları ile alakalı istişarede bulundu.

SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ

Görüşme sonrasında görüşmenin detaylarını aktaran Başkan Gür, “İl sağlık müdürümüze hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Ziyaretimizde ilçemizin sağlık konuları ile alakalı istişarede bulunduk. Müdürümüz ile Çayırova Devlet Hastanesi, semt polikliniği, sağlık ocaklarımız, doktor hemşire kadrolarımız konularında aksiyon planlarımız üzerinden fikir alışverişinde bulunduk. Sürekli birlikte çalışıp istişare halinde olacağımız Şenol Ergüney beyefendiye desteklerinden ötürü tekrar çok teşekkür ederim.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.