19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Gür’den Hafta Sonu Mesaisi

Çayırova 26.03.2018 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Gür’den Hafta Sonu Mesaisi

Hafta içi her gün çeşitli programlar düzenleyerek sürekli ilçe halkı ile iç içe olan ve vatandaşlarla güçlü bağlar kuran AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, hafta sonunda da yoğun bir mesai programı gerçekleştirdi.

Nikâhlar, iş yeri açılışları, ziyaretler ve çeşitli organizasyonda yoğun bir hafta sonu geçiren İlçe Başkanı Ali Osman Gür, çeşitli programlarda ilçe halkıyla bir araya gelip yeniden gönülleri fethetti. Çok sayıda yeni nişanlı çiftin nikah ve düğün merasimlerine katılan Gür, ilçe bulunan il dernekleriyle düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Dernek başkanları ve STK temsilcileriyle istişare eden Gür, derneklerin ve STK’ların beklenti ve taleplerini dinledi. ÇAYIROVA’YI İLERİYE TAŞIYACAĞIZ Toplantını açılış konuşmasını yapan Gür, "Şehri oluşturan ve güçlü kılan kesinlikle insanlardır. Bir şehrin insanları, yöneticileri, kurumları, kuruluşları, yani dinamikleri ne kadar güçlü olursa o şehir o kadar güçlü olur. Çünkü birlikten kuvvet doğar. Bu şehri birlikte ileriye taşıyacağız. Biz ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olursak şehrimizin kalkınmasında o kadar faydamız olur” dedi. Dernekçilik kültürünün önemli olduğunu ifade eden Gür, ilçede bulunan tüm il, ilçe derneklerini ve bütün sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini, yaptıkları her çalışmalara destek verdiklerini ifade etti.
Hafta içi her gün çeşitli programlar düzenleyerek sürekli ilçe halkı ile iç içe olan ve vatandaşlarla güçlü bağlar kuran AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, hafta sonunda da yoğun bir mesai programı gerçekleştirdi.

Nikâhlar, iş yeri açılışları, ziyaretler ve çeşitli organizasyonda yoğun bir hafta sonu geçiren İlçe Başkanı Ali Osman Gür, çeşitli programlarda ilçe halkıyla bir araya gelip yeniden gönülleri fethetti. Çok sayıda yeni nişanlı çiftin nikah ve düğün merasimlerine katılan Gür, ilçe bulunan il dernekleriyle düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Dernek başkanları ve STK temsilcileriyle istişare eden Gür, derneklerin ve STK’ların beklenti ve taleplerini dinledi.

ÇAYIROVA’YI İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Toplantını açılış konuşmasını yapan Gür, "Şehri oluşturan ve güçlü kılan kesinlikle insanlardır. Bir şehrin insanları, yöneticileri, kurumları, kuruluşları, yani dinamikleri ne kadar güçlü olursa o şehir o kadar güçlü olur. Çünkü birlikten kuvvet doğar. Bu şehri birlikte ileriye taşıyacağız. Biz ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olursak şehrimizin kalkınmasında o kadar faydamız olur” dedi. Dernekçilik kültürünün önemli olduğunu ifade eden Gür, ilçede bulunan tüm il, ilçe derneklerini ve bütün sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini, yaptıkları her çalışmalara destek verdiklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.