BAŞKAN GÜR DERNEK BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

Siyaset 29.07.2018 - 15:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BAŞKAN GÜR DERNEK BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür Çayırova’da dernek başkanları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Her ay dernek başkanları ile düzenli olarak bir araya gelen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, bu ayki dernek başkanları toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. Dernek başkanlarının önem arz ettiğini vurgulayan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, “Düzenli olarak dernek başkanlarımız ile bir araya geliyoruz. Dernek başkanlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz. Dernek başkanlarımız Çayırova’da güzel işlere imza atıyor. BİRLİKTE İLERİ TAŞIYACAĞIZ Şehri oluşturan ve güçlü kılan kesinlikle insanlardır. Bir şehrin insanları, yöneticileri, kurumları, kuruluşları, yani dinamikleri ne kadar güçlü olursa o şehir o kadar güçlü olur. Çünkü birlikten kuvvet doğar. Bu şehri birlikte ileriye taşıyacağız. Biz ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olursak şehrimizin kalkınmasında o kadar faydamız olur.” dedi.     KÜBRA AKABALI  
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür Çayırova’da dernek başkanları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Her ay dernek başkanları ile düzenli olarak bir araya gelen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, bu ayki dernek başkanları toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. Dernek başkanlarının önem arz ettiğini vurgulayan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, “Düzenli olarak dernek başkanlarımız ile bir araya geliyoruz. Dernek başkanlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz. Dernek başkanlarımız Çayırova’da güzel işlere imza atıyor.

BİRLİKTE İLERİ TAŞIYACAĞIZ

Şehri oluşturan ve güçlü kılan kesinlikle insanlardır. Bir şehrin insanları, yöneticileri, kurumları, kuruluşları, yani dinamikleri ne kadar güçlü olursa o şehir o kadar güçlü olur. Çünkü birlikten kuvvet doğar. Bu şehri birlikte ileriye taşıyacağız. Biz ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olursak şehrimizin kalkınmasında o kadar faydamız olur.” dedi.

 

 

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.