Başkan Gür ve Ekibi Polis Haftası Kutladı

Çayırova 10.04.2018 - 14:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Gür ve Ekibi Polis Haftası Kutladı

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, yönetim kurulu üyeleri ile Polis Teşkilatı´nın 173. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ü makamında ziyaret etti.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, yönetim kurulu üyeleri ile Polis Teşkilatı´nın 173. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ü ziyaret etti. Başkan Gür Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 173. yılı olması vesilesiyle 10 Nisan Polis Haftalarını kutladı. Vatan savunmasında şehit olan güvenlik güçlerine Allah´tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Gür, emniyet teşkilatımızın ilçemizde de yapmış olduğu başarılı çalışmalar neticesinde suç oranının minimum seviyeye indiğini, sağlanan huzur ve güven ortamı sayesinde vatandaşların bu durumdan oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Ülkemizin güvenliği ve huzuru için kendi canlarını hiç düşünmeden ortaya koyan tüm emniyet mensuplarını bu anlamlı günde ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Ali Osman Gür, 15 Temmuz’da halka iç içe olan emniyet güçlerimiz darbeci hainlere gereken yanıtı vererek üstün bir vatani görevi yerine getirdiklerini dile getirdi. Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ile bir süre sohbet eden Gür ve ekibi daha sonra tüm emniyet personelini ve Karakol Amirliğindeki polis memurlarını ziyaret etti.
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, yönetim kurulu üyeleri ile Polis Teşkilatı´nın 173. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ü makamında ziyaret etti.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, yönetim kurulu üyeleri ile Polis Teşkilatı´nın 173. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ü ziyaret etti. Başkan Gür Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 173. yılı olması vesilesiyle 10 Nisan Polis Haftalarını kutladı. Vatan savunmasında şehit olan güvenlik güçlerine Allah´tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Gür, emniyet teşkilatımızın ilçemizde de yapmış olduğu başarılı çalışmalar neticesinde suç oranının minimum seviyeye indiğini, sağlanan huzur ve güven ortamı sayesinde vatandaşların bu durumdan oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

Ülkemizin güvenliği ve huzuru için kendi canlarını hiç düşünmeden ortaya koyan tüm emniyet mensuplarını bu anlamlı günde ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Ali Osman Gür, 15 Temmuz’da halka iç içe olan emniyet güçlerimiz darbeci hainlere gereken yanıtı vererek üstün bir vatani görevi yerine getirdiklerini dile getirdi. Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ile bir süre sohbet eden Gür ve ekibi daha sonra tüm emniyet personelini ve Karakol Amirliğindeki polis memurlarını ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.