BAŞKAN KARABACAK BÖLGE BASININI AĞIRLADI

Darıca 10.01.2018 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKAN KARABACAK BÖLGE BASININI AĞIRLADI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bölgede çalışan gazeteciler ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Darıca Belediyesi Teras Cafe&Restaurant’ta düzenlenen yemeğe, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve çok sayıda gazeteci katıldı. Yemek sonrası program gazeteciler için hazırlanan slayt gösterisi ile başladı. Slayt gösterisinin ardından bölge basını adına kısa bir selamlama konuşması yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol,kendilerini bu önemli günde unutmayan Başkan Karabacak’a teşekkür ederken, “Darıca’da kendimizi evimizde gibi hissediyoruz, sık sık gazeteci arkadaşlarımız için değişik etkinliklere imza atan değerli başkanımıza meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum.” diyerek cemiyetin çalışmaları ile ilgili kısa bilgiler aktardı. Gürol; 16 Ocak Basın Onur Günü programı hakkında da gazetecilere bilgiler aktarırken, bütün gazetecileri 16 Ocak’ta Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti olarak düzenleyecekleri programa davet etti. ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN Düzenledikleri programa katılarak kendilerini onurlandıran bütün gazetecilere teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Karabacak ise “Öncelikle ebediyete intikal etmiş olan basın mensubu arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Göreve geldiğimiz 2004’ten bu güne kadar her yıl bu etkinlikleri geleneksel olarak sürdürüyoruz. Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizle birlikte düzenlediğimiz             Çanakkale Gezisi, Edirne Gezisi, Konya Gezisi, ramazan aylarında iftar ve sahur programları ve son olarak geçen yıl düzenlediğimiz Boğaz Turu’yla bir nebze de olsa mesleğinizin getirdiği stres ve iş yükünden sizleri kurtarmaya çalıştık. Küçük bir ikram, bir arada olmak, dertleşmek için bu ortamı oluşturarak bir nebzede olsa sizlerle hasbihal etme fırsatı yakalıyoruz. Sizler basın mensupları olarak çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Kamunun ve toplumun doğru bir şekilde ve zamanında bilgilendirilmesi ile alakalı haberlerin duyurulması hususunda önemli çaba ve gayret gösteriyorsunuz. Gazetecilik çok kolay bir meslek değil, zor şartlar altında mesleğini severek yapmak gerek, sizlerin de bu işi severek yaptığınıza inanıyorum. Eleştirelim, yanlışları, eksikleri, bizim görmediklerimizi rahatlıkla söyleyin. Sizlerin eleştirilerini biz kendimize uyarı ve yol gösterici bir çizgi olarak görüyoruz. Bunu çok net ifade ediyorum. Bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum, tebrik ediyorum” diyerek düşüncelerini ifade etti. Konuşmaların ardından Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol Başkan Karabacak’a eski fotoğraflardan oluşan bir tablo hediye ederken, geceye katılanlara günün anısına hediye takdim edildi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bölgede çalışan gazeteciler ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Darıca Belediyesi Teras Cafe&Restaurant’ta düzenlenen yemeğe, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Yemek sonrası program gazeteciler için hazırlanan slayt gösterisi ile başladı. Slayt gösterisinin ardından bölge basını adına kısa bir selamlama konuşması yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol,kendilerini bu önemli günde unutmayan Başkan Karabacak’a teşekkür ederken, “Darıca’da kendimizi evimizde gibi hissediyoruz, sık sık gazeteci arkadaşlarımız için değişik etkinliklere imza atan değerli başkanımıza meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum.” diyerek cemiyetin çalışmaları ile ilgili kısa bilgiler aktardı. Gürol; 16 Ocak Basın Onur Günü programı hakkında da gazetecilere bilgiler aktarırken, bütün gazetecileri 16 Ocak’ta Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti olarak düzenleyecekleri programa davet etti.

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Düzenledikleri programa katılarak kendilerini onurlandıran bütün gazetecilere teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Karabacak ise “Öncelikle ebediyete intikal etmiş olan basın mensubu arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Göreve geldiğimiz 2004’ten bu güne kadar her yıl bu etkinlikleri geleneksel olarak sürdürüyoruz. Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizle birlikte düzenlediğimiz             Çanakkale Gezisi, Edirne Gezisi, Konya Gezisi, ramazan aylarında iftar ve sahur programları ve son olarak geçen yıl düzenlediğimiz Boğaz Turu’yla bir nebze de olsa mesleğinizin getirdiği stres ve iş yükünden sizleri kurtarmaya çalıştık. Küçük bir ikram, bir arada olmak, dertleşmek için bu ortamı oluşturarak bir nebzede olsa sizlerle hasbihal etme fırsatı yakalıyoruz. Sizler basın mensupları olarak çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Kamunun ve toplumun doğru bir şekilde ve zamanında bilgilendirilmesi ile alakalı haberlerin duyurulması hususunda önemli çaba ve gayret gösteriyorsunuz. Gazetecilik çok kolay bir meslek değil, zor şartlar altında mesleğini severek yapmak gerek, sizlerin de bu işi severek yaptığınıza inanıyorum. Eleştirelim, yanlışları, eksikleri, bizim görmediklerimizi rahatlıkla söyleyin. Sizlerin eleştirilerini biz kendimize uyarı ve yol gösterici bir çizgi olarak görüyoruz. Bunu çok net ifade ediyorum. Bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum, tebrik ediyorum” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol Başkan Karabacak’a eski fotoğraflardan oluşan bir tablo hediye ederken, geceye katılanlara günün anısına hediye takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.