BAŞKAN KARABACAK ÇALIŞAN BAYANLARI UNUTMADI

Darıca 09.03.2016 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKAN KARABACAK ÇALIŞAN BAYANLARI UNUTMADI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede çalışan bayan personeliyle Teras Cafe&Restaurant’ta öğle yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak,öncelikle hepinizin bu anlamlı gününü tebrik ediyorum.  “Cennet anaların ayağı altındadır” Hadis-i Şerifiyle yetişen bir toplumun ferdi olmaktan dolayı son derece memnunum.Kimine vefalı bir eş, kimine fedakar bir anne, kiminin de en büyük destekçisi  olan siz değerli kadınlar hayatımızın olmazsa olmazlarıdır. Üçüncü dönemimizi yaşadığımız Darıca Belediyesi’nde sizlerle birlikte çalışmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum.Bu süreçte hep birlikte güzel projelere imza attık, acı tatlı günlerimizi bir aile ortamında hep birlikte paylaştık.Bundan sonra da aynı güzellikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Bizler yerel yönetimler olarak kadınlarımıza yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerimizin yanı sıra, ilçemizde değer üreten, şehrimizin kimliğine katkı sunan bütün kadınlarımızın kendini geliştirmesi ve topluma faydalı bireyler yetiştirmeleri adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Tekrar sizlerin nezdinde bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.” diyerek sözlerini noktaladı. Programın ardından Başkan Karabacak ve eşi Teslime Karabacak bayanlara günün anısına birer gül takdim ederken, Başkan Karabacak,Darıca Belediyesi’nden emekli olan Fatma Bengü Hamamcı’ya bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bir fincan takımı hediye etti.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede çalışan bayan personeliyle Teras Cafe&Restaurant’ta öğle yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak,öncelikle hepinizin bu anlamlı gününü tebrik ediyorum.  “Cennet anaların ayağı altındadır” Hadis-i Şerifiyle yetişen bir toplumun ferdi olmaktan dolayı son derece memnunum.Kimine vefalı bir eş, kimine fedakar bir anne, kiminin de en büyük destekçisi  olan siz değerli kadınlar hayatımızın olmazsa olmazlarıdır.

Üçüncü dönemimizi yaşadığımız Darıca Belediyesi’nde sizlerle birlikte çalışmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum.Bu süreçte hep birlikte güzel projelere imza attık, acı tatlı günlerimizi bir aile ortamında hep birlikte paylaştık.Bundan sonra da aynı güzellikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Bizler yerel yönetimler olarak kadınlarımıza yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerimizin yanı sıra, ilçemizde değer üreten, şehrimizin kimliğine katkı sunan bütün kadınlarımızın kendini geliştirmesi ve topluma faydalı bireyler yetiştirmeleri adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Tekrar sizlerin nezdinde bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Programın ardından Başkan Karabacak ve eşi Teslime Karabacak bayanlara günün anısına birer gül takdim ederken, Başkan Karabacak,Darıca Belediyesi’nden emekli olan Fatma Bengü Hamamcı’ya bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bir fincan takımı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.