Başkan Karabacak Sağlık Personelini Ağırladı

Darıca 15.03.2018 - 15:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Karabacak Sağlık Personelini Ağırladı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Yerel Buluşmalar” adı altında düzenlenen toplantıda ilçedeki sağlık temsilcileri ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelirken, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Darıca Belediyesi Teras Cafe&Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi  Doç. Dr. Mustafa Güneş ve hastane yönetimi, Ak Parti Darıca İlçe Bşk.V. Ufuk Açay, Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Başkan Karabacak’ın eşi Teslime Karabacak ile ilçede görev yapan doktor ve sağlık personeli katıldılar. Yemeğin ardından söz alan İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu ve Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi  Doç. Dr. Mustafa Güneş böylesine anlamlı bir günde kendilerini ağırlayan Başkan Karabacak’a teşekkür ettiler. SON YILLARDA SAĞLIKTA ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise konuşmasına  “toplum sağlığını koruma adına kutsal bir mesleği icra eden tüm doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik eder, programımıza katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.” diyerek ülkemizde her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli yatırımlar yapıldığına dikkat çekti. Başkan Karabacak, “Ülkemizde özellikle son yıllarda yapılan yatırımlar ve yasal düzenlemelerle gerek bu alanda çalışanların çalışma şartlarında önemli oranda düzenlemeler yapılması ve gerekse halkımızın  sağlık hizmetlerinden daha iyi bir şekilde istifadesi sağlanmış olup, sağlık alanında ülkemiz büyük ilerlemeler kaydetmiştir. İlçemizde de Farabi Devlet Hastanesi halkımıza en iyi şekilde hizmet vermektedir. Bu önemli günde sizlerle birlikte olduğumuzdan dolayı son derece memnun olduğumu ifade etmek isterim. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder, çalışma hayatınızda başarılar dilerim.” diyerek düşüncelerini ifade etti. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’da kısa selamlama konuşmasında tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Yerel Buluşmalar” adı altında düzenlenen toplantıda ilçedeki sağlık temsilcileri ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelirken, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Darıca Belediyesi Teras Cafe&Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi  Doç. Dr. Mustafa Güneş ve hastane yönetimi, Ak Parti Darıca İlçe Bşk.V. Ufuk Açay, Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Başkan Karabacak’ın eşi Teslime Karabacak ile ilçede görev yapan doktor ve sağlık personeli katıldılar. Yemeğin ardından söz alan İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu ve Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi  Doç. Dr. Mustafa Güneş böylesine anlamlı bir günde kendilerini ağırlayan Başkan Karabacak’a teşekkür ettiler.

SON YILLARDA SAĞLIKTA ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise konuşmasına  “toplum sağlığını koruma adına kutsal bir mesleği icra eden tüm doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik eder, programımıza katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.” diyerek ülkemizde her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli yatırımlar yapıldığına dikkat çekti. Başkan Karabacak, “Ülkemizde özellikle son yıllarda yapılan yatırımlar ve yasal düzenlemelerle gerek bu alanda çalışanların çalışma şartlarında önemli oranda düzenlemeler yapılması ve gerekse halkımızın  sağlık hizmetlerinden daha iyi bir şekilde istifadesi sağlanmış olup, sağlık alanında ülkemiz büyük ilerlemeler kaydetmiştir. İlçemizde de Farabi Devlet Hastanesi halkımıza en iyi şekilde hizmet vermektedir. Bu önemli günde sizlerle birlikte olduğumuzdan dolayı son derece memnun olduğumu ifade etmek isterim. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder, çalışma hayatınızda başarılar dilerim.” diyerek düşüncelerini ifade etti. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’da kısa selamlama konuşmasında tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.