Başkan Karabacak Sert Konuştu

Darıca 07.11.2018 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Karabacak Sert Konuştu

Kasım Ayı Meclis Oturumu'nu gerçekleştiren Darıca Belediyesi Meclisi zaman zaman karşılıklı söz düelloları ile geçti.

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Şinasi Serdar, Emek Mahallesi'nde yapılması planlanan Termal Grup Projesine ilişkin, "Bu proje 5 yıldan az sürmez. Bu süre boyunca buranın tozunu Emek ve osmangazi Mahallesi vatandaşları çekecek. Siz giderayak bu insanları toza mahkum edemezsiniz." sözylemlerine karşılık Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Siz mi benim gidip kalmama, seçilip seçilmememe karar veriyorsunuz. Ben bir daha ki dönemde de yine koltuğumda oturuyor olacağım. Bakalım siz o koltuklarda oturuyor olabilecekmisiniz?"dedi. Başkan Karabacak'ın bu söylemine karşılık CHP Meclis Üyesi Serdar, "Ben meclis üyeliği için tekrar başvuru yapmayacağım. Dolayısı ile yeni dönemde olmayacağım."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Kasım Ayı Meclis Oturumu'nu gerçekleştiren Darıca Belediyesi Meclisi zaman zaman karşılıklı söz düelloları ile geçti.

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Şinasi Serdar, Emek Mahallesi'nde yapılması planlanan Termal Grup Projesine ilişkin, "Bu proje 5 yıldan az sürmez. Bu süre boyunca buranın tozunu Emek ve osmangazi Mahallesi vatandaşları çekecek. Siz giderayak bu insanları toza mahkum edemezsiniz." sözylemlerine karşılık Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Siz mi benim gidip kalmama, seçilip seçilmememe karar veriyorsunuz. Ben bir daha ki dönemde de yine koltuğumda oturuyor olacağım. Bakalım siz o koltuklarda oturuyor olabilecekmisiniz?"dedi. Başkan Karabacak'ın bu söylemine karşılık CHP Meclis Üyesi Serdar, "Ben meclis üyeliği için tekrar başvuru yapmayacağım. Dolayısı ile yeni dönemde olmayacağım."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.