Başkan Karabacak’tan Kandil mesaisi!

Darıca 20.11.2018 - 15:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Karabacak’tan Kandil mesaisi!

Her daim Darıcalı vatandaşlarla iç içe olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Mevlid Kandili’ni de hemşerileriyle beraber geçirdi. İlçede düzenlenen Kandil programlarına katılan Başkan Karabacak, bu özel gecenin hayırlar getirmesi temennisine bulundu.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, önceki gece idrak ettiğimiz Mevlid Kandili’ni Darıcalı hemşerileriyle beraber geçirdi. Mevlid Kandili nedeniyle Darıca’da düzenlenen Kandil Programlarını kaçırmayan Başkan Karabacak, bu özel geceyi Darıcalı vatandaşlarla beraber eda etti. Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V)’in dünyayı şereflendirdiği Veladet Kandili’nde camiler tıklım tıklım dolarken, eller semaya Rabbimizin af ve mağfireti, Peygamber efendimizin şefaatinden  nasiplenmek için kalktı. KANDİL PROGRAMLARINA KATILDI Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da Mevlid Kandili’nde ilk olarak esnaf ve halk ziyaretleri gerçekleştirerek, Kandillerini kutladı. Ardından Başkan Karabacak, Bağlarbaşı Şehit Salih Kayan Mahalle Konağı’nda eşi Teslime Hanım öncülüğünde hanımların düzenlemiş olduğu Mevlid Programına katılarak, Bağlarbaşı Mahallesi sakini hanımların kandillerini tebrik edip kendileri ile hasbihal etti. daha sonra Yatsı namazında istasyon Mahallesi’nde bulunan Orta Cami’ne giden Karabacak, kandil programına katılarak vatandaşların Kandilini kutladı.
Her daim Darıcalı vatandaşlarla iç içe olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Mevlid Kandili’ni de hemşerileriyle beraber geçirdi. İlçede düzenlenen Kandil programlarına katılan Başkan Karabacak, bu özel gecenin hayırlar getirmesi temennisine bulundu.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, önceki gece idrak ettiğimiz Mevlid Kandili’ni Darıcalı hemşerileriyle beraber geçirdi. Mevlid Kandili nedeniyle Darıca’da düzenlenen Kandil Programlarını kaçırmayan Başkan Karabacak, bu özel geceyi Darıcalı vatandaşlarla beraber eda etti. Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V)’in dünyayı şereflendirdiği Veladet Kandili’nde camiler tıklım tıklım dolarken, eller semaya Rabbimizin af ve mağfireti, Peygamber efendimizin şefaatinden  nasiplenmek için kalktı.

KANDİL PROGRAMLARINA KATILDI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da Mevlid Kandili’nde ilk olarak esnaf ve halk ziyaretleri gerçekleştirerek, Kandillerini kutladı. Ardından Başkan Karabacak, Bağlarbaşı Şehit Salih Kayan Mahalle Konağı’nda eşi Teslime Hanım öncülüğünde hanımların düzenlemiş olduğu Mevlid Programına katılarak, Bağlarbaşı Mahallesi sakini hanımların kandillerini tebrik edip kendileri ile hasbihal etti. daha sonra Yatsı namazında istasyon Mahallesi’nde bulunan Orta Cami’ne giden Karabacak, kandil programına katılarak vatandaşların Kandilini kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.