BAŞKAN KARABACAK’TAN KANDİL MESAJI

Darıca 22.12.2015 - 18:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKAN KARABACAK’TAN KANDİL MESAJI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm halkımızın kandilini kutladı. Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (SAV) 'in dünyayı şereflendirdiği bu mübarek gecenin, tüm halkımız ve İslam Alemi için hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Karabacak, bu vesileyle  Suriye,Mısır ve Filistin gibi ülkeler başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında zulüm gören insanların kurtuluşuna vesile olması temennisinde bulundu. Tüm insanlığın her zamankinden daha fazla sefkat, merhamet,sevgi ve saygı gibi merhalelere ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Başkan Karabacak,bunun da ancak Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (Sav) in daha iyi anlaşılmasıyla mümkün olacağına vurgu yaptı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm halkımızın kandilini kutladı.

Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (SAV) 'in dünyayı şereflendirdiği bu mübarek gecenin, tüm halkımız ve İslam Alemi için hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Karabacak, bu vesileyle  Suriye,Mısır ve Filistin gibi ülkeler başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında zulüm gören insanların kurtuluşuna vesile olması temennisinde bulundu. Tüm insanlığın her zamankinden daha fazla sefkat, merhamet,sevgi ve saygı gibi merhalelere ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Başkan Karabacak,bunun da ancak Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (Sav) in daha iyi anlaşılmasıyla mümkün olacağına vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.