BAŞKAN KARABACAK’TAN KANDİL MESAJI

Darıca 07.04.2016 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKAN KARABACAK’TAN KANDİL MESAJI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak müslüman dünyasının kandilini kutladı.

Üç ayların başlangıcı olan bu mübarek gecenin ülkemiz ve insanlık adına hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Karabacak , “dinimizce ayrı bir öneme sahip olan üç ayların başlangıcı olan bu mübarek gecede birbirimizin hak ve hukukuna riayet ederek karşılıklı saygı ve hoşgörü içinde yaşamamız insanlık görevimizdir. Kur’an ve oruç ayı Mübarek Ramazan-ı Şerif-in müjdecisi olan bu mübarek gece günahlardan arınmak için önemli bir fırsattır.Mübarek üç ayların , savaşlarla gündemden düşmeyen coğrafyamızın barışa kavuşmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.   Bu duygu ve düşüncelerle İslâm Aleminin  mübarek üç aylarını ve Regaib Kandillerini tebrik ediyor ,bu mübarek günde ve üç aylarda yapacağımız dua ve ibadetlerin kabul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak müslüman dünyasının kandilini kutladı.

Üç ayların başlangıcı olan bu mübarek gecenin ülkemiz ve insanlık adına hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Karabacak , “dinimizce ayrı bir öneme sahip olan üç ayların başlangıcı olan bu mübarek gecede birbirimizin hak ve hukukuna riayet ederek karşılıklı saygı ve hoşgörü içinde yaşamamız insanlık görevimizdir. Kur’an ve oruç ayı Mübarek Ramazan-ı Şerif-in müjdecisi olan bu mübarek gece günahlardan arınmak için önemli bir fırsattır.Mübarek üç ayların , savaşlarla gündemden düşmeyen coğrafyamızın barışa kavuşmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle İslâm Aleminin  mübarek üç aylarını ve Regaib Kandillerini tebrik ediyor ,bu mübarek günde ve üç aylarda yapacağımız dua ve ibadetlerin kabul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.