19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAŞKAN KARABACAK'TAN PAZAR ZİYARETİ

Darıca 03.01.2018 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKAN KARABACAK'TAN PAZAR ZİYARETİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, beraberinde meclis üyeleri ve birim müdürleriyle birlikte Osmangazi Mahallesi’nde kurulan Salı pazarını ziyaret ederken, hem vatandaşlarla hem de pazar esnafıyla sohbet ederek, değişik konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Karabacak, vatandaşlarla pazar esnafıyla ilgili sorun ve şikayetleri olup olmadığı konusunda görüş alışverişinde bulunurken, belediye ekiplerinin pazarın kuruluşundan sonuna kadar denetimlerini sürdürdüğünü ifade ederek, herhangi bir sorunla karşılaşan vatandaşın görevli ekiplere sıkıntılarını bildirmelerini istedi. Başkan Karabacak, gayelerinin halkın rahat ve sağlıklı bir şekilde alış veriş yapabilmesini sağlamak olduğunu ifade ederek, vatandaşın ve esnafın karşılıklı saygı çerçevesinde alışverişlerini yaptıklarını gözlemlediklerinin altını çizdi. KAPALI PAZAR YERLERİ GELİYOR Daha önce Aşıroğlu Caddesi’nde kurulduğu için caddedeki esnafın şikayet konusu olan ve bölgede büyük trafik sorununa sebep olan Salı Pazarı yeni yerinde hem vatandaştan hem de esnaftan olumlu tepkiler alırken, Başkan Karabacak projesi hazır olan Darıca Cami Mahallesi’ndeki modern kapalı Pazar yerinin yakında yapımına başlayacaklarını ve şehrin değişik noktalarına bu tarz pazar yerlerinin yapılacağını müjdeledi.          
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, beraberinde meclis üyeleri ve birim müdürleriyle birlikte Osmangazi Mahallesi’nde kurulan Salı pazarını ziyaret ederken, hem vatandaşlarla hem de pazar esnafıyla sohbet ederek, değişik konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Karabacak, vatandaşlarla pazar esnafıyla ilgili sorun ve şikayetleri olup olmadığı konusunda görüş alışverişinde bulunurken, belediye ekiplerinin pazarın kuruluşundan sonuna kadar denetimlerini sürdürdüğünü ifade ederek, herhangi bir sorunla karşılaşan vatandaşın görevli ekiplere sıkıntılarını bildirmelerini istedi. Başkan Karabacak, gayelerinin halkın rahat ve sağlıklı bir şekilde alış veriş yapabilmesini sağlamak olduğunu ifade ederek, vatandaşın ve esnafın karşılıklı saygı çerçevesinde alışverişlerini yaptıklarını gözlemlediklerinin altını çizdi.

KAPALI PAZAR YERLERİ GELİYOR

Daha önce Aşıroğlu Caddesi’nde kurulduğu için caddedeki esnafın şikayet konusu olan ve bölgede büyük trafik sorununa sebep olan Salı Pazarı yeni yerinde hem vatandaştan hem de esnaftan olumlu tepkiler alırken, Başkan Karabacak projesi hazır olan Darıca Cami Mahallesi’ndeki modern kapalı Pazar yerinin yakında yapımına başlayacaklarını ve şehrin değişik noktalarına bu tarz pazar yerlerinin yapılacağını müjdeledi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.