Başkan Karaosmanoğlu, ‘Atatürk’ü Saygıyla Anıyoruz’

Kocaeli 10.11.2015 - 09:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Karaosmanoğlu, ‘Atatürk’ü Saygıyla Anıyoruz’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Atatürk’ün, ölümünün 77’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Devletimizin kurucusu Mustafa Kemâl Atatürk’ün vefatının 77’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hemşerilerine ve bütün Türk Milleti’ne baş sağlığı diledi. Başkan Karaosmanoğlu mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adayan, milletinin her alanda yücelmesi için çaba gösteren, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olan büyük bir lider, büyük bir devlet adamıdır. Bugün onu kaybetmenin hüznünü yaşarken, ona olan minnetimizi bir kez daha tazeliyoruz” dedi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük idealinin Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu şöyle devam etti “Büyük önderin ideali, milli iradenin, millet egemenliğinin her şart altında korunması ve savunulması olmuştur. Bizler de omuzlarımıza yüklenen görevi başarıyla yerine getirme gayretiyle emanetine layık olmaya ve yüce milletimizin hizmetinde, tek yürek hâlinde, özveriyle çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye’miz Gazi Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin izinde, istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye, demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor ve edecektir. Bu düşüncelerle, vefatının 77. yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar saygı, şükranla ve rahmetle anıyorum”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Atatürk’ün, ölümünün 77’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Devletimizin kurucusu Mustafa Kemâl Atatürk’ün vefatının 77’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hemşerilerine ve bütün Türk Milleti’ne baş sağlığı diledi.

Başkan Karaosmanoğlu mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adayan, milletinin her alanda yücelmesi için çaba gösteren, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olan büyük bir lider, büyük bir devlet adamıdır. Bugün onu kaybetmenin hüznünü yaşarken, ona olan minnetimizi bir kez daha tazeliyoruz” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük idealinin Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu şöyle devam etti “Büyük önderin ideali, milli iradenin, millet egemenliğinin her şart altında korunması ve savunulması olmuştur. Bizler de omuzlarımıza yüklenen görevi başarıyla yerine getirme gayretiyle emanetine layık olmaya ve yüce milletimizin hizmetinde, tek yürek hâlinde, özveriyle çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye’miz Gazi Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin izinde, istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye, demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor ve edecektir. Bu düşüncelerle, vefatının 77. yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar saygı, şükranla ve rahmetle anıyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.