Başkan Karaosmanoğlu, Cem Vakfı’nı konuk etti

Kocaeli 25.10.2016 - 12:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Karaosmanoğlu, Cem Vakfı’nı konuk etti

Başkan Karaosmanoğlu, Cem Vakfı yöneticilerini Gebze çalışma ofisinde konuk etti

      Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner, Genel Müdür Hıdır Akbayır ve beraberlerindeki heyeti makamında konuk etti. Gebze çalışma ofisinde gerçekleşen nezaket ziyaretinde dostluğa ve güzel bir iletişime dünyanın ve insanlığın ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Yerel yönetimler olarak insanımıza hizmet eden bizler, vatandaşlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla her daim irtibat halindeyiz” dedi.   İNSANIMIZIN TÜM DEĞERLERİNE SAYGI DUYUYORUZ Görüşmeden duydukları memnuniyeti ifade eden Cem Vakfı Genel Başkanı Döner, ülke ve Kocaeli genelindeki çalışmaları hakkında Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verdi. İstişare edilen konularla birlikte her zaman halkın yararına olan hizmetlerde STK’ların yanında olduklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanımızın tüm değerlerine saygı duyuyor ve gereksinimi olan her hizmeti ortaya koymak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Başkan Karaosmanoğlu, Cem Vakfı yöneticilerini Gebze çalışma ofisinde konuk etti

 

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner, Genel Müdür Hıdır Akbayır ve beraberlerindeki heyeti makamında konuk etti. Gebze çalışma ofisinde gerçekleşen nezaket ziyaretinde dostluğa ve güzel bir iletişime dünyanın ve insanlığın ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Yerel yönetimler olarak insanımıza hizmet eden bizler, vatandaşlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla her daim irtibat halindeyiz” dedi.

 

İNSANIMIZIN TÜM DEĞERLERİNE SAYGI DUYUYORUZ

Görüşmeden duydukları memnuniyeti ifade eden Cem Vakfı Genel Başkanı Döner, ülke ve Kocaeli genelindeki çalışmaları hakkında Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verdi. İstişare edilen konularla birlikte her zaman halkın yararına olan hizmetlerde STK’ların yanında olduklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanımızın tüm değerlerine saygı duyuyor ve gereksinimi olan her hizmeti ortaya koymak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.