Başkan Karaosmanoğlu, “Çok Çalışmalıyız”

Kocaeli 02.10.2018 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Karaosmanoğlu, “Çok Çalışmalıyız”

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ve yönetimi Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ve yönetimini makamında kabul etti. Görüşmede sivil toplum kuruluşlarının kent yönetimine sunduğu katkı ve kültürel bütünleşmeye olan desteklerin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Millet olarak ülkemiz üzerine kurulan her türlü oyunları derdest etmek için STK’larımızla birlikte ortak çalışıyoruz. Milli birlik ve beraberliğine katkı sunan her türlü projenin destekçisi oluyoruz” diye konuştu.  “HALKIMIZA HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ” Kendilerini makamında samimi biçimde kabul ettiği için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür eden Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ise, “Birliğimiz üzerine bir düzenek kurulmuş oyun üstüne oyun oynanıyor. Huzur ortamı bozulmaya, istikrar bitirilmeye çalışılıyor. Türkiye’yi ekonomik çıkmazda gibi göstermeye dünya ülkeleri karşısında göstermeye çalışıyorlar. Bizler buna asla müsaade etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.  “Birlik ve kardeşlik nidalarıyla yolumuza bakacağız” diye konuşan Başkan Karaosmanoğlu ise, “14 yıldır büyük gayretle halkımıza hizmet üretmeye devam ediyoruz” ifadelerini sarf etti.  BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN İLK GÜNKÜ AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ “Büyük Türkiye ideali yolunda 2023, 2071 hedeflerine doğru hızla ilerlemeye devam edeceğiz” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hizmetlerimizle ülkemizi ve kentimizi aydınlatmaya devam edeceğiz. Yeni büyük Türkiye için çok çalışmalıyız. Bize yılmak, durmak, pes etmek yakışmaz. Milletimiz için, yarınlarımız için Büyük Türkiye için ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Bu gücü halkımızdan alıyoruz. Sivil Tolum Kuruluşlarımız da bu noktada taşın altına elini sokmaları bizi son derece memnun ediyor” diyerek açıklamalarını tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ve yönetimi Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ve yönetimini makamında kabul etti. Görüşmede sivil toplum kuruluşlarının kent yönetimine sunduğu katkı ve kültürel bütünleşmeye olan desteklerin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Millet olarak ülkemiz üzerine kurulan her türlü oyunları derdest etmek için STK’larımızla birlikte ortak çalışıyoruz. Milli birlik ve beraberliğine katkı sunan her türlü projenin destekçisi oluyoruz” diye konuştu.

 “HALKIMIZA HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Kendilerini makamında samimi biçimde kabul ettiği için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür eden Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ise, “Birliğimiz üzerine bir düzenek kurulmuş oyun üstüne oyun oynanıyor. Huzur ortamı bozulmaya, istikrar bitirilmeye çalışılıyor. Türkiye’yi ekonomik çıkmazda gibi göstermeye dünya ülkeleri karşısında göstermeye çalışıyorlar. Bizler buna asla müsaade etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.  “Birlik ve kardeşlik nidalarıyla yolumuza bakacağız” diye konuşan Başkan Karaosmanoğlu ise, “14 yıldır büyük gayretle halkımıza hizmet üretmeye devam ediyoruz” ifadelerini sarf etti.

 BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN İLK GÜNKÜ AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

“Büyük Türkiye ideali yolunda 2023, 2071 hedeflerine doğru hızla ilerlemeye devam edeceğiz” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hizmetlerimizle ülkemizi ve kentimizi aydınlatmaya devam edeceğiz. Yeni büyük Türkiye için çok çalışmalıyız. Bize yılmak, durmak, pes etmek yakışmaz. Milletimiz için, yarınlarımız için Büyük Türkiye için ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Bu gücü halkımızdan alıyoruz. Sivil Tolum Kuruluşlarımız da bu noktada taşın altına elini sokmaları bizi son derece memnun ediyor” diyerek açıklamalarını tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.