Başkan Karaosmanoğlu, MHP’li Ünlü’ye gitti!

Kocaeli 27.06.2018 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Karaosmanoğlu, MHP’li Ünlü’ye gitti!

MHP’ye gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Tabanda bu ittifak ilgi gördü. MHP ile birlikte biz en güzel sonucu aldık. Durmak yok yola devam. Birlikteliğe devam” dedi

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 24 Haziran seçimlerinin ardından Cumhur İttifakı’nın ortağı olan MHP’yi ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret ederek seçimlerde gösterilen başarıdan ötürü tebrik etti. Karaosmanoğlu’nun ziyaretinde milletvekili adayları, il yöneticileri hazır bulundu. “ARTIK TÜRKİYE DAHA GÜÇLÜ” Karaosmanoğlu’nun ziyaret programında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Seçimler sonuçlandı. Biz Cumhur İttifakı yeleği giyip Cumhurbaşkanının broşürlerini dağıttık. Liderimizin başını öne eğdirmedik. Milliyetçi camianın oy oranı ortada. Sokağı doğru okumuşuz. MHP’nin anketlerin baskısına rağmen oyunu arttırması bizim için sevindiricidir. Bizim için bu başarıdır. Artık Türkiye daha güçlüdür. Ziyaretiniz de bize güç vermiştir” dedi. “DURMAK YOK YOLA DEVAM” Ünlü’nün ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin en önemli seçimini yaşadık. MHP tüm ekibiyle 15 Temmuz’da meydanlardaydı. Birlikte namusumuza, ülkemize, demokrasiye sahip çıktık. Seçimlerde de merkezde ittifak yapıldı. Tabanda da bu ittifak ilgi gördü. ABD ile olan müttefiklik gibi değil, birbirini seven kardeş partiyiz zaten. Cumhurbaşkanımız. Kocaeli’de yüzde 60 oranında oy aldı. Sandığa gitme oranımız da çok yüksek. Sakin bir seçim yaşadık. Tüm dünyaya demokrasi dersi verdik. Türkiye vatanına sahip çıktı. Herkes iradesini yansıttı. Avrupa bize demokrasi dersi vermesin.  MHP ile birlikte biz en güzel sonucu aldık. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. 1 milletvekili çıkardı MHP. Keşke daha çok çıkarsaydı. Durmak yok yola devam. Birlikteliğe devam” şeklinde konuştu.
MHP’ye gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Tabanda bu ittifak ilgi gördü. MHP ile birlikte biz en güzel sonucu aldık. Durmak yok yola devam. Birlikteliğe devam” dedi

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 24 Haziran seçimlerinin ardından Cumhur İttifakı’nın ortağı olan MHP’yi ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret ederek seçimlerde gösterilen başarıdan ötürü tebrik etti. Karaosmanoğlu’nun ziyaretinde milletvekili adayları, il yöneticileri hazır bulundu.

“ARTIK TÜRKİYE DAHA GÜÇLÜ”

Karaosmanoğlu’nun ziyaret programında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Seçimler sonuçlandı. Biz Cumhur İttifakı yeleği giyip Cumhurbaşkanının broşürlerini dağıttık. Liderimizin başını öne eğdirmedik. Milliyetçi camianın oy oranı ortada. Sokağı doğru okumuşuz. MHP’nin anketlerin baskısına rağmen oyunu arttırması bizim için sevindiricidir. Bizim için bu başarıdır. Artık Türkiye daha güçlüdür. Ziyaretiniz de bize güç vermiştir” dedi.

“DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Ünlü’nün ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin en önemli seçimini yaşadık. MHP tüm ekibiyle 15 Temmuz’da meydanlardaydı. Birlikte namusumuza, ülkemize, demokrasiye sahip çıktık. Seçimlerde de merkezde ittifak yapıldı. Tabanda da bu ittifak ilgi gördü. ABD ile olan müttefiklik gibi değil, birbirini seven kardeş partiyiz zaten. Cumhurbaşkanımız. Kocaeli’de yüzde 60 oranında oy aldı. Sandığa gitme oranımız da çok yüksek. Sakin bir seçim yaşadık. Tüm dünyaya demokrasi dersi verdik. Türkiye vatanına sahip çıktı. Herkes iradesini yansıttı. Avrupa bize demokrasi dersi vermesin.  MHP ile birlikte biz en güzel sonucu aldık. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. 1 milletvekili çıkardı MHP. Keşke daha çok çıkarsaydı. Durmak yok yola devam. Birlikteliğe devam” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.