19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Köşker, “12 Bin Kişiyi İstihdam Ettik”

Gebze 30.03.2018 - 15:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Köşker, “12 Bin Kişiyi İstihdam Ettik”

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “12 bin işsiz genç, yetişkin ve kadınımızı istihdam ettik.” dedi.

Gebze Yerel Yönetimler Danışma meclis Toplantısı’nda konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’de vaad ettiklerimizi gerçekleştirdiğimiz kadar vaat etmediğimiz projelerimizi gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallelerinde hiç kimseyi mağdur etmeden vatandaşlarımıza tapularını vereceğiz. Yüksek hacimli çöp konteynırları yaptık. Yeni ulaşım araçları aldık. 12 BİN KİŞİYİ İSTİHDAM ETTİK 12 bin kişiyi istihdam ettik. Taksi durakları ve muhtar binalarını yaptık. Dikey bahçeler yapıyoruz. Gebze artık 81 ilin Gül bahçesi. Ulus Semt polikliniği ve ruh sağlığı Merkezi’ni 5 ay içerisinde tamamlanacak. Barış Parkı sosyal tesisi yapım çalışmaları devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde kapalı spor salonu ve yüzme havuzu projemizin yapım çalışmaları devam ediyor. SORUNLAR GİDERİLECEK E-5 Doğukavşağı revizyonu ihale aşamasında. E-5 yeni mahalle kavşağı yapımına devam ediyor. Balküpü denilen TEM otobanı Kavşağı’nda duble köprü olacak. Önümüzdeki aylarda temeli atılacak. Kızılay Caddesi’nde katlı otopark yapılacak. Projenin çizimi devam ediyor. Kirazpınar tarafında terminal ve tır otoparkı yapılacak. Kirazpınar Mahallesi’nde altyapı sorunları var ama yapılan çalışmalarla bu sorunlar giderilecek.  ÖNEM VERİYORUZ Uluslararası Kongre Merkezi çalışmalarımız devam ediyor. Olimpik Kapalı Spor Merkezi’nin Yenikent Mahallesi’nde bu sene temeli atılacak. Mollafenari’nde Gençlik Kamp Merkezi yapılacak. İstasyon Beylikbağı bilim sanat merkezlerimizi tamamladık. İstasyon’da bir projemiz var. İstanbul, Yalova Gebze’ye taşınacak. Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi Özel okul gibi donanımlı. Gençlerimize ve kadınlarımıza önem veriyoruz.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “12 bin işsiz genç, yetişkin ve kadınımızı istihdam ettik.” dedi.

Gebze Yerel Yönetimler Danışma meclis Toplantısı’nda konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’de vaad ettiklerimizi gerçekleştirdiğimiz kadar vaat etmediğimiz projelerimizi gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallelerinde hiç kimseyi mağdur etmeden vatandaşlarımıza tapularını vereceğiz. Yüksek hacimli çöp konteynırları yaptık. Yeni ulaşım araçları aldık.

12 BİN KİŞİYİ İSTİHDAM ETTİK

12 bin kişiyi istihdam ettik. Taksi durakları ve muhtar binalarını yaptık. Dikey bahçeler yapıyoruz. Gebze artık 81 ilin Gül bahçesi. Ulus Semt polikliniği ve ruh sağlığı Merkezi’ni 5 ay içerisinde tamamlanacak. Barış Parkı sosyal tesisi yapım çalışmaları devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde kapalı spor salonu ve yüzme havuzu projemizin yapım çalışmaları devam ediyor.

SORUNLAR GİDERİLECEK

E-5 Doğukavşağı revizyonu ihale aşamasında. E-5 yeni mahalle kavşağı yapımına devam ediyor. Balküpü denilen TEM otobanı Kavşağı’nda duble köprü olacak. Önümüzdeki aylarda temeli atılacak. Kızılay Caddesi’nde katlı otopark yapılacak. Projenin çizimi devam ediyor. Kirazpınar tarafında terminal ve tır otoparkı yapılacak. Kirazpınar Mahallesi’nde altyapı sorunları var ama yapılan çalışmalarla bu sorunlar giderilecek. 

ÖNEM VERİYORUZ

Uluslararası Kongre Merkezi çalışmalarımız devam ediyor. Olimpik Kapalı Spor Merkezi’nin Yenikent Mahallesi’nde bu sene temeli atılacak. Mollafenari’nde Gençlik Kamp Merkezi yapılacak. İstasyon Beylikbağı bilim sanat merkezlerimizi tamamladık. İstasyon’da bir projemiz var. İstanbul, Yalova Gebze’ye taşınacak. Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi Özel okul gibi donanımlı. Gençlerimize ve kadınlarımıza önem veriyoruz.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.