BAŞKAN KÖŞKER 2015 YILINI GÖZDEN GEÇİRDİ!

Gebze 18.12.2015 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKAN KÖŞKER 2015 YILINI GÖZDEN GEÇİRDİ!

Gebze Belediyesi’nin İSO Kalite Belgesi gereği yılda bir kez gerçekleştirdiği 2015 Yılı Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı, Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başkanlığında yapıldı.

Gebze Belediyesi’nin İSO Kalite Belgesi gereği yılda bir kez gerçekleştirdiği 2015 Yılı Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı, Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başkanlığında yapıldı. Belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel ve Sadık Albayrak ile birlikte başkan danışmanı Şakir Bitmez ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda Gebze Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı çalışmalar masaya yatırıldı. YEDİ YILDA ÇOK FARKLI BİR NOKTAYA GELDİK Toplantının açılış konuşmasını yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sürekli değişen ve şehirlerin yarış halinde olduğu bir dünyada Gebze Belediyesi’nin de değişime ve yenilikleri ayak uydurması gerektiğini söyledi. Göreve geldikleri yedi yıl süresince ilçede pek çok değişime imza attıklarını ifade eden Başkan Köşker, “Yedi yıl sonra bugün Gebze’miz belediye hizmetleri ve şehircilik açısından çok daha farklı bir noktaya geldi. Bu başarı ekip olarak hepimize aittir. Başarı çıtamızı daha da yükseklere çıkarmak için hepinizin Türkiye ve dünyadaki belediyeciliği yakından takip etmenizi ve kendinizi geliştirmenizi istiyorum” dedi. ULAŞIM SORUNUNA AĞIRLIK VERİLECEK Yaptığımız kamuoyu araştırmalarında vatandaş memnuniyetinin yüksek olduğunu görüyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda önümüzdeki dönemde trafik ve ulaşım sorunlarını çözmeye ağırlık vereceğiz. Çalışmalarımızda aslolan vatandaş memnuniyetidir. Belediyemize gelen her vatandaşın memnun olarak ayrılması gerekir. Burası hizmet kurumudur. Her ne sebeple gelirse gelsin vatandaşlarımızın en güzel şekilde karşılanması gerekir. Bunun için de başta birim müdürlerimiz olmak üzere tüm personelimize büyük görev düşüyor” dedi. Toplantı, Başkan Köşker’in müdürlerinden gelen görüş ve önerileri almasıyla sona erdi. 
Gebze Belediyesi’nin İSO Kalite Belgesi gereği yılda bir kez gerçekleştirdiği 2015 Yılı Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı, Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başkanlığında yapıldı.

Gebze Belediyesi’nin İSO Kalite Belgesi gereği yılda bir kez gerçekleştirdiği 2015 Yılı Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı, Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başkanlığında yapıldı. Belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel ve Sadık Albayrak ile birlikte başkan danışmanı Şakir Bitmez ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda Gebze Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı çalışmalar masaya yatırıldı.

YEDİ YILDA ÇOK FARKLI BİR NOKTAYA GELDİK

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sürekli değişen ve şehirlerin yarış halinde olduğu bir dünyada Gebze Belediyesi’nin de değişime ve yenilikleri ayak uydurması gerektiğini söyledi. Göreve geldikleri yedi yıl süresince ilçede pek çok değişime imza attıklarını ifade eden Başkan Köşker, “Yedi yıl sonra bugün Gebze’miz belediye hizmetleri ve şehircilik açısından çok daha farklı bir noktaya geldi. Bu başarı ekip olarak hepimize aittir. Başarı çıtamızı daha da yükseklere çıkarmak için hepinizin Türkiye ve dünyadaki belediyeciliği yakından takip etmenizi ve kendinizi geliştirmenizi istiyorum” dedi.

ULAŞIM SORUNUNA AĞIRLIK VERİLECEK

Yaptığımız kamuoyu araştırmalarında vatandaş memnuniyetinin yüksek olduğunu görüyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda önümüzdeki dönemde trafik ve ulaşım sorunlarını çözmeye ağırlık vereceğiz. Çalışmalarımızda aslolan vatandaş memnuniyetidir. Belediyemize gelen her vatandaşın memnun olarak ayrılması gerekir. Burası hizmet kurumudur. Her ne sebeple gelirse gelsin vatandaşlarımızın en güzel şekilde karşılanması gerekir. Bunun için de başta birim müdürlerimiz olmak üzere tüm personelimize büyük görev düşüyor” dedi. Toplantı, Başkan Köşker’in müdürlerinden gelen görüş ve önerileri almasıyla sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.