BAŞKAN KÖŞKER’DEN 1 MAYIS MESAJI

Gebze 30.04.2016 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKAN KÖŞKER’DEN 1 MAYIS MESAJI

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Gebze’ye hizmet veren belediye işçileri başta olmak üzere tüm emekçilerin işçi bayramını kutlayan Başkan Köşker, "Temennimiz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün barış ve kardeşlik havasında kutlanması ve yurtta ve dünyada emeğin gerçek değerine kavuşarak tüm çalışanların insanca yaşayabileceği hayat standartlarına kavuşabilmesidir” dedi. ÇALIŞANLARIN MEMNUNİYETİNİ ARTIRMALIYIZ Gebze Belediyesi’nin gerek işçi-işveren ilişkilerinde, gerekse çalışanların haklarının zamanında ve tam olarak ödenmesi konusunda örnek belediyeler arasında yer aldığını ifade eden Başkan Köşker mesajında şu görüşleri ifade etti: “Bizler ülke olarak güçlü, müreffeh ve huzurlu bir toplum hedefine ancak, işçi-işveren arasındaki uyumu sağlayarak ve çalışanların memnuniyetini artırarak ulaşabileceğimize inanıyoruz. Son zamanlarda başta asgari ücretteki artış ve taşeron işçilere kadro verilmesiyle ilgili düzenlemeler olmak üzere, çalışanların haklarında yaşanan iyileştirmelerin artarak devam etmesi en büyük temennimizdir. Kalkınma politikalarının kararlı bir şekilde uygulanması ve barış ve istikrar ortamının sağlanmasıyla işçi haklarındaki iyileştirmelerin devam edeceğine ve daha adil bir gelir dağılımı hedefine ulaşacağımıza inancımız tamdır. Bu vesileyle, 1 Mayıs’ın ülkemizde ve dünyada anlamına uygun olarak, dostluk, dayanışma ve bayram havası içerisinde kutlanması temennisiyle, işçi, memur tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir çalışma hayatı diliyorum.”
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Gebze’ye hizmet veren belediye işçileri başta olmak üzere tüm emekçilerin işçi bayramını kutlayan Başkan Köşker, "Temennimiz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün barış ve kardeşlik havasında kutlanması ve yurtta ve dünyada emeğin gerçek değerine kavuşarak tüm çalışanların insanca yaşayabileceği hayat standartlarına kavuşabilmesidir” dedi.

ÇALIŞANLARIN MEMNUNİYETİNİ ARTIRMALIYIZ

Gebze Belediyesi’nin gerek işçi-işveren ilişkilerinde, gerekse çalışanların haklarının zamanında ve tam olarak ödenmesi konusunda örnek belediyeler arasında yer aldığını ifade eden Başkan Köşker mesajında şu görüşleri ifade etti:

“Bizler ülke olarak güçlü, müreffeh ve huzurlu bir toplum hedefine ancak, işçi-işveren arasındaki uyumu sağlayarak ve çalışanların memnuniyetini artırarak ulaşabileceğimize inanıyoruz. Son zamanlarda başta asgari ücretteki artış ve taşeron işçilere kadro verilmesiyle ilgili düzenlemeler olmak üzere, çalışanların haklarında yaşanan iyileştirmelerin artarak devam etmesi en büyük temennimizdir. Kalkınma politikalarının kararlı bir şekilde uygulanması ve barış ve istikrar ortamının sağlanmasıyla işçi haklarındaki iyileştirmelerin devam edeceğine ve daha adil bir gelir dağılımı hedefine ulaşacağımıza inancımız tamdır. Bu vesileyle, 1 Mayıs’ın ülkemizde ve dünyada anlamına uygun olarak, dostluk, dayanışma ve bayram havası içerisinde kutlanması temennisiyle, işçi, memur tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir çalışma hayatı diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.