19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Köşker’den Emniyet Teşkilatı’na kutlama mesajı

Gebze 08.04.2016 - 15:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Köşker’den Emniyet Teşkilatı’na kutlama mesajı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Emniyet Teşkilatı’nın ülkemizin en köklü kurumlarından biri olduğunu belirten Başkan Köşker, “171 yıldır ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlayan, halkımızın can ve mal emniyetini korumak için 24 saat görevinin başında özveriyle hizmet veren fedakar emniyet mensuplarının 171. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:  “Yetkilerini yasalardan, gücünü milletimizin desteğinden alan Emniyet Teşkilatımız, demokrasimizin ve temel hak ve özgürlüklerin korunması; toplumun barış, huzur ve güvenlik içinde yaşamasının sağlanması gibi önemli görevler üstlenmiştir. Mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışan polisimizin toplumsal barış ve huzuru temininde kuşkusuz halkımızın desteğinin de önemli rolü bulunmaktadır. Halk olarak suç işlemeye zemin hazırlayan sosyal, ekonomik ve kültürel nedenlere karşı birlikte mücadele etmeli, toplumsal barış ve huzurun aile içi eğitimden ve çocuklarımıza ilgi ve şefkat göstermekten geçtiğini unutmamalıyız. Yaşadığımız kentlerde huzur ve güvenle yaşayabilmek için çocuklarımıza, gençlerimize sahip çıkmalı; asayiş ve emniyetimizi sağlayan polisimize yardımcı olmalıyız. Bu vesileyle, vatandaşlarımızın canını korumak için gerektiğinde kendi canını feda eden ve bu uğurda sayısız şehitler veren Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevlerini yaparken şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum” 
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Emniyet Teşkilatı’nın ülkemizin en köklü kurumlarından biri olduğunu belirten Başkan Köşker, “171 yıldır ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlayan, halkımızın can ve mal emniyetini korumak için 24 saat görevinin başında özveriyle hizmet veren fedakar emniyet mensuplarının 171. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

 “Yetkilerini yasalardan, gücünü milletimizin desteğinden alan Emniyet Teşkilatımız, demokrasimizin ve temel hak ve özgürlüklerin korunması; toplumun barış, huzur ve güvenlik içinde yaşamasının sağlanması gibi önemli görevler üstlenmiştir.

Mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışan polisimizin toplumsal barış ve huzuru temininde kuşkusuz halkımızın desteğinin de önemli rolü bulunmaktadır. Halk olarak suç işlemeye zemin hazırlayan sosyal, ekonomik ve kültürel nedenlere karşı birlikte mücadele etmeli, toplumsal barış ve huzurun aile içi eğitimden ve çocuklarımıza ilgi ve şefkat göstermekten geçtiğini unutmamalıyız. Yaşadığımız kentlerde huzur ve güvenle yaşayabilmek için çocuklarımıza, gençlerimize sahip çıkmalı; asayiş ve emniyetimizi sağlayan polisimize yardımcı olmalıyız. Bu vesileyle, vatandaşlarımızın canını korumak için gerektiğinde kendi canını feda eden ve bu uğurda sayısız şehitler veren Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevlerini yaparken şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.