Başkan Köşker’den Özel Harekat’a Tesis Desteği

Gebze 28.05.2018 - 15:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Köşker’den Özel Harekat’a Tesis Desteği

Gebze Belediyesi tarafından Derince ’de Özel Harekat Şube Müdürlüğü için yapılacak olan ek hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Tesisimiz özel harekat polisimize hayırlı olsun” dedi.

Gebze Belediyesi tarafından Derince ’de Özel Harekat Şube Müdürlüğü için yapılan Ek Hizmet Binasının temel atma törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Tesisimiz özel Harekatımıza hayırlı olsun” dedi. Temel atma törenine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, belediye meclis üyeler, birim müdürleri ve özel harekat mensupları katıldı. ŞUBE MÜDÜRÜNDEN KÖŞKER’E TEŞEKKÜR Temel atma töreninde konuşan Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü, “Bugün burada ek hizmet binamızın temel atma töreninde birlikteyiz. Bu yapı gerçekten Özel Harekat birimimize çok şey katacak. Asıl projemiz bu tesis tamamlandıktan sonra başlayacak. Biz burada vicdanını, aklını başkasına kiralamayan insanlar yetiştireceğiz. Ben bir kez daha Gebze Belediye Başkanımız Adnan Köşker’e teşekkür ediyorum destekleri için” ifadelerini kullandı. BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİ Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de yaptığı selamlama konuşmasında, “Güvenlik güçlerimiz bizler için çok değerli. Çok zor zamanlardan geçtik ve Özel Harekat polislerimiz her zaman vatan savunmasını yerine getirdi. Bizler için canını, kanını feda eden güvenlik güçlerimiz için bizler de bir şeyler yapabiliyorsak ne mutlu bize. Buraya bir cami yapılacağı bilgisini aldım. Onunda Gebze Belediyesi olarak biz üstlenelim ve burada edilen dualardan tüm Gebze’miz nasiplensin inşallah” dedi. Konuşmaların ardından temel atma töreni gerçekleşti.
Gebze Belediyesi tarafından Derince ’de Özel Harekat Şube Müdürlüğü için yapılacak olan ek hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Tesisimiz özel harekat polisimize hayırlı olsun” dedi.

Gebze Belediyesi tarafından Derince ’de Özel Harekat Şube Müdürlüğü için yapılan Ek Hizmet Binasının temel atma törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Tesisimiz özel Harekatımıza hayırlı olsun” dedi. Temel atma törenine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, belediye meclis üyeler, birim müdürleri ve özel harekat mensupları katıldı.

ŞUBE MÜDÜRÜNDEN KÖŞKER’E TEŞEKKÜR

Temel atma töreninde konuşan Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü, “Bugün burada ek hizmet binamızın temel atma töreninde birlikteyiz. Bu yapı gerçekten Özel Harekat birimimize çok şey katacak. Asıl projemiz bu tesis tamamlandıktan sonra başlayacak. Biz burada vicdanını, aklını başkasına kiralamayan insanlar yetiştireceğiz. Ben bir kez daha Gebze Belediye Başkanımız Adnan Köşker’e teşekkür ediyorum destekleri için” ifadelerini kullandı.

BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de yaptığı selamlama konuşmasında, “Güvenlik güçlerimiz bizler için çok değerli. Çok zor zamanlardan geçtik ve Özel Harekat polislerimiz her zaman vatan savunmasını yerine getirdi. Bizler için canını, kanını feda eden güvenlik güçlerimiz için bizler de bir şeyler yapabiliyorsak ne mutlu bize. Buraya bir cami yapılacağı bilgisini aldım. Onunda Gebze Belediyesi olarak biz üstlenelim ve burada edilen dualardan tüm Gebze’miz nasiplensin inşallah” dedi. Konuşmaların ardından temel atma töreni gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.