19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Köşker gençlerin yanında!

Gebze 22.02.2016 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Köşker gençlerin yanında!

Kariyer günlerinde lise öğrencileriyle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrencilik, iş hayatı ve belediye başkanlığı dönemindeki deneyimlerini gençlerle paylaşıyor.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrencilerle deneyimlerini paylaşmayı sürdürüyor. Düzenlenen kariyer günlerinde lise öğrencileriyle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrencilik, iş hayatı ve belediye başkanlığı dönemindeki deneyimlerini gençlerle paylaşıyor.  Gebze Endüstri Meslek Lisesi öğrencileriyle  kariyer günleri söyleşinde ikinci kez bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendi deneyimlerini ve öğrencilik yıllarındaki anılarını gençlerle paylaşan Başkan Köşker, gençlere kişisel gelişimleri ve kariyer planlarına dair öğütlerde bulundu. SOHBET HAVASINDA Sohbet havasında geçen ve kendisini can kulağıyla dinleyen gençlerle söyleşine kendi öğrencilik yıllarını anlatarak başlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  “Şimdiki gençler yani sizler çok şanslısınız. Bu şansı en iyi şekilde değerlendirmekte yine sizlerin elinde. Hayatta geri alamayacağınız tek şey zaman ve bunu en iyi şekilde değerlendirin. Ülkemizin geleceği, siz değerli gençleri bu anlamada doğru bir şekilde yönlendirmekte bizlerin görevi bu konuda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. “DÖRT DÖRTLÜK OLMALIYIZ” Memleketimize faydalı başarılı bireylerin yetişmesi için evlatlarımızı dört çarpı dört şeklinde yetiştirmeliyiz. Bu formülü uygulayan birçok ülke var. Nedir bu uygulama? Bir çocuk 4 yaşına geldiğinde kendi ana adilini çok iyi konuşuyor olmalı. Bir diğeri ise ana dilinin yanında bir yabancı dil konuşuyor olmalı en az bir spor dalıyla uğraşmalı ve müzik aleti çalabilmeli. Bu söylediklerim belki size çok zormuş gibi geliyor olabilir fakat bu formülü birçok ülke uygulamakta ve çok verimli sonuçlar alınıyor.  Siz değerli gençler dört dörtlük olmalı ki kendinizi ve ülkemizi en iyi şekilde en başarılı şekilde yarınlara taşıyabilsin” dedi. Söyleşinin sonunda gençlerin sorularını da cevaplandıran Başkan Köşker öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi.
Kariyer günlerinde lise öğrencileriyle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrencilik, iş hayatı ve belediye başkanlığı dönemindeki deneyimlerini gençlerle paylaşıyor.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrencilerle deneyimlerini paylaşmayı sürdürüyor. Düzenlenen kariyer günlerinde lise öğrencileriyle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrencilik, iş hayatı ve belediye başkanlığı dönemindeki deneyimlerini gençlerle paylaşıyor.  Gebze Endüstri Meslek Lisesi öğrencileriyle  kariyer günleri söyleşinde ikinci kez bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendi deneyimlerini ve öğrencilik yıllarındaki anılarını gençlerle paylaşan Başkan Köşker, gençlere kişisel gelişimleri ve kariyer planlarına dair öğütlerde bulundu.

SOHBET HAVASINDA

Sohbet havasında geçen ve kendisini can kulağıyla dinleyen gençlerle söyleşine kendi öğrencilik yıllarını anlatarak başlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  “Şimdiki gençler yani sizler çok şanslısınız. Bu şansı en iyi şekilde değerlendirmekte yine sizlerin elinde. Hayatta geri alamayacağınız tek şey zaman ve bunu en iyi şekilde değerlendirin. Ülkemizin geleceği, siz değerli gençleri bu anlamada doğru bir şekilde yönlendirmekte bizlerin görevi bu konuda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.

“DÖRT DÖRTLÜK OLMALIYIZ”

Memleketimize faydalı başarılı bireylerin yetişmesi için evlatlarımızı dört çarpı dört şeklinde yetiştirmeliyiz. Bu formülü uygulayan birçok ülke var. Nedir bu uygulama? Bir çocuk 4 yaşına geldiğinde kendi ana adilini çok iyi konuşuyor olmalı. Bir diğeri ise ana dilinin yanında bir yabancı dil konuşuyor olmalı en az bir spor dalıyla uğraşmalı ve müzik aleti çalabilmeli. Bu söylediklerim belki size çok zormuş gibi geliyor olabilir fakat bu formülü birçok ülke uygulamakta ve çok verimli sonuçlar alınıyor.  Siz değerli gençler dört dörtlük olmalı ki kendinizi ve ülkemizi en iyi şekilde en başarılı şekilde yarınlara taşıyabilsin” dedi. Söyleşinin sonunda gençlerin sorularını da cevaplandıran Başkan Köşker öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.